Hero's room
3 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hero's room
- Da... sa ma gandesc putin...! se prefacu acesta ca o face. Hmm... nu...! raspunse apoi direct. Poti visa in continuare... si cand ai de gand sa iesi totusi ? batu acesta usor din picior.
Hero- Moderator
Data de inscriere : 03/01/2010
-Cand te duci de aici... zise el ccalm uitandu-se in jur.
-Si chiar nu ai nicio treaba?nu vrei mai bine sa niti violez un prieten , un coleg , un partener de afaceri , unul inafara de mine!
-Si chiar nu ai nicio treaba?nu vrei mai bine sa niti violez un prieten , un coleg , un partener de afaceri , unul inafara de mine!
- Buna idee! se prefacu acesta ca-i place. Si ramai ca spectator? Si asa iti plac filmele cu x, nu ? Acuma vei vedea unul in direct... Haide nu rata ocazia... e o sansa unica in viatza...! glumi la final, razand usor.
Hero- Moderator
-ha ha ha... imi plac da nu cele cu gay sau lesbi!si la mintea pe care o ai sigur imi pui unu cu gay!ti-am mai zis ca te urasc?daca nu iti zic acuma... te urasc!
- Da eu in schimb te iubesc~~.. Hai iesi sa-ti dau o imbratisare ? vorbi acesta incet, prefecandu-se ca se roaga precum un catelus micut ce tocmai se pierduse de stapan, ii iesea sunetele acelea la perfectie.
Hero- Moderator
-Eu pe persoanele care le urasc nu le imbratisez!daca imi aduci ceva de mancare ies de aici...zise baiatul auzindu-si stomacul care aproape vorbea el in locul lui
- Eu ti-am zis ca ti se va face foame tu batmen...! isi incrucisa acesta mainile. Nu se mananca la baie...! ii impuse acesta o regula, chiar daca n-o avea. Deci va trebui sa iesi si sa papi in bucatarie... ma ofer sa-ti gatesc today, sansa ce-o poti da numai o data in viatza..! rase incet.
Hero- Moderator
-bine... adica stai... poate imi pui somnifer in bautura... te cunosc... sau cum ies de aici sari pe mine! nu , nu domnule prefer sa mor de foame... zise el serios dar stomaucl incepu sa faca razboi
- Sa stii ca se aude...! ii spuse acesta cu referire la stomac. Vei sta si tu cu mine ca sa vezi ce ingrediente iti pun. Multumit big bro ? se prosti baiatul incet. Mai vedem noi daca sal sau nu... nu te listi ca sa vezi ?
Hero- Moderator
-Si daca sari pe mine ma lasi sa iti dau cu ceva in cap?zise el serios apropiindu-se de usa
-O deschid... stai... sa imi i-au munitie... spuse satenul uitandu-se in jur dupa ceva ,
-O deschid... stai... sa imi i-au munitie... spuse satenul uitandu-se in jur dupa ceva ,
Se gandi baiatul ce poate avea de dat in cap prin baie, dar nu deslusi, chestiile dureroase le avea in debaraua din hol.
- " Ehe Hero esti un geniu!" se simti baiatul mandru de el insusi, nestiind nici el cum reusise performantza.
- Okey... numai sa nu aluneci pe sapun pana dai de ele, bine ?
- " Ehe Hero esti un geniu!" se simti baiatul mandru de el insusi, nestiind nici el cum reusise performantza.
- Okey... numai sa nu aluneci pe sapun pana dai de ele, bine ?
Hero- Moderator
-ok... zise el uitandu-se in jur si gasind in baie o ranga
-Auzi da ce cauta o ranga la tine in baie?defapt... nu mai conteaza ..." cred ca am gasit arma perfecta "isi zise el in gand satisfacut
-Auzi da ce cauta o ranga la tine in baie?defapt... nu mai conteaza ..." cred ca am gasit arma perfecta "isi zise el in gand satisfacut
- Eh si tu... nu te-i jucat pervers cu partenera ? Sa-ti zica 'pedepseste-ma bruto, pedepseste-ma'.. zambi in coltul gurii si-l astepta pe fratele sau sa iasa.
- " De ce am impresia ca va mai dura ?"
- " De ce am impresia ca va mai dura ?"
Hero- Moderator
-Care partenera?ca tu numai parteneri ai...zise el insfacand ranga si mergand la usa
-Vezi ca am luant ranga cu mine...si ce vrei sa zici ca...cu asta iti bati partenerul?
-Vezi ca am luant ranga cu mine...si ce vrei sa zici ca...cu asta iti bati partenerul?
- Depinde care e in varf in aceea noapte... ah nici nu stii ce sunete salbatice se pot scoate cu chestia aia bro... foarte salbatice.. isi imagina el o scena, perversa rau. Big bro eu-s mai mic si stiu mai multe perversiuni ca tine, ma faci de ras zau.
Hero- Moderator
Yusuke se uita la ranga putin "oare merita?"se intrebal el aproape scapand-o pe piciorul lui.
-bine , tinere sunt cu ochii pe tine! sa nu incerci cerva prostesc...zise satenul punand mana pe clanta gata sa deschida usa
-bine , tinere sunt cu ochii pe tine! sa nu incerci cerva prostesc...zise satenul punand mana pe clanta gata sa deschida usa
- " Iese...!?" se mira acesta, ramanand in locul unde era pentru a nu-l speria mai tare, incat sa se intoarca inapoi.
- " Asta da minune cereasca...!" remarca in sinea sa, zambind usor.
- " Asta da minune cereasca...!" remarca in sinea sa, zambind usor.
Hero- Moderator
Yusuke deschise usa larg cu mana dreapta iar in mana stanga avea ranga. Se uita cu niste ochii mari la Hero
-Vezi ce faci... ca sunt inarmat!
-Vezi ce faci... ca sunt inarmat!
- Bu...! facu el ca sa observe ca nu se temea de ranga.
Il imbratisa frateste, zambind dulce.
- In sfarsit ai iesit... Si doar n-ai da in fratiorul tau mai mic ? facu acesta un usor botic, dandu-i drumul din imbratisare.
Il imbratisa frateste, zambind dulce.
- In sfarsit ai iesit... Si doar n-ai da in fratiorul tau mai mic ? facu acesta un usor botic, dandu-i drumul din imbratisare.
Hero- Moderator
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|