Qi Yue's room
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
Qi Yue's room
Nu era o zi tocmai frumoasa . Afara ploua in continuu inca de la prima oara . Neavand ce face , caci terminase de aranjat bagajele , Qi Yue se aseza pe un scaunel la geam , ca sa priveasca perdeaua de ploaie .
Qi Yue- Mesaje : 33
Data de inscriere : 07/01/2010
Re: Qi Yue's room
M-am gandit s ao cunosc pe noua venita asa ca am mers la ea la usa si am batut de 2 ori..asteptand.M-am rezemat cu spatele de perete gandindu-ma la ceva anume..
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Imediat ce auzi acel ciocanit Yue se ridica de pe scaun si veni la usa . O deschise destul de incet , apoi isi indrepta privirea spre fata din fata ei .
- Hey buna ! Vrei sa intri ?
- Hey buna ! Vrei sa intri ?
-Hy..da sigur..am spus zambind.Ma uitam la ea in timp ce ma indreptam spre usa..era draguta..-Apropo eu sunt Alice..am spus intrand inauntru pana la urma.
- Imi pare bine Alice ! Eu sunt Qi Yue ! Se prezenta si fata , in timp ce afisa un mic zambet pe chip si inchise usa dupa ce fata intra .
-De asemenea!am spus zambindui..deci de unde esti Qi Yue?am intrebat-o uitandu-ma prin jur....ma gandeam ba la una ba la alta..da nu prea eram atenta la ce...
- Din Taiwan ! Ii dadu ia raspunsul , apoi ii facu semn spre o canapea , spunand : ia un loc , te rog si zi-mi daca vrei sa te servesc cu ceva .
-Nu imi trebe nimic mersi...M-am asezat pe fotoliu si am privit cu atentie camera.-Imi place cum iti este camera...am spus zambind..daca nu te superi mia spunemi ceva despre tine..
- Mersi ! Zambi ea putin timida . Etto ... ce as putea sa-ti zic ? Imi place muzica , de fapt o iubesc , mai imi place sa gatesc si sa ma plimb prin parc , mai ales seara . Urasc scoala ca orice adolescent , insa sunt si doua materii care-mi plac foarte mult : engleza si istoria . Se opri putin , gandindu-se ce ar mai putea spune despre ea . Mai vrei sa sti ceva ? Intreba in cele din urma , fiindca numai avea idei .
-Nu. e bine...am spus...,,hmmm ce as mai putea zice..prima data cand tac asa de mult...ce naiba ii cu mine?????"mam gandit in timp ce ma uitam de colo colo fara nici o idee..
Qi Yue ramase tacuta pentru cateva clipe , apoi o intreba :
- Hey , ce zici sa mergem la o plimbare cand se opreste ploaia?
- Hey , ce zici sa mergem la o plimbare cand se opreste ploaia?
-Buna idee..am spus zambindui..aaa ai frati sua surori?am intrebat un pic mai incet sperand sa nu o deranjeze intrebarea mea...am mai stat un pic pe ganduri in timp ce am asteptat raspunsul.
- Da , am un frate vitreg , dar e destul de departe de mine . Isi aduse ea aminte , intristandu-se putin , dar incerca sa ascunda acest lucru .
AM zambit catre ea..si mam gandit la ceva anume...,,macar ea are familie..eu nu mai am pe nimeni..."gandul acesta ma instrista putin dar am incercat sa alung tristetea.
Yue incerca sa zambeasca si in cele din urma reusi .
- Deci ... tu ai frati sau surori ?
- Deci ... tu ai frati sau surori ?
-Aaaa..am avut un frate.am spus cu tristete.Dar a murit acum 3 ani..acum nu ma aveam prea mare treaba sa vorbesc despre el..dar inca ma mai durea cand ma gandeam ca nu mai este.
- Imi pare rau pentru el ... off mai bine nu intrebam ! Zise ea enervata pe sine insasi fiindca o intristase pe fata .
-Nu-i nici o problema..am spus zambind.M-am cam obisnuit cu ideea..am spus intr-uin final.Mai ploua afara?era singrulul lucru ce in venise pe moment. in minte.
- Un moment...
Qi Yue se apropie de geam si se uita pe el , iar in acelasi timp zise :
- Se pare ca s-a oprit ploaia . Mergem la plimbare ?
Qi Yue se apropie de geam si se uita pe el , iar in acelasi timp zise :
- Se pare ca s-a oprit ploaia . Mergem la plimbare ?
-Sigur..unde ai vrea sa mergem?am intrebat-o zambind..era bine sa ies acum pe afara ca oricum nu aveam nimic mai bun de facut..mam gandit la un loc unde am putea merge sa ne plimbam dar nu imi venea nici unul in minte.
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|