Hero's room
3 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Hero's room
Tanarul statea in camera sa, uitandu-se la un dvd ce-l filmase la concert. Tot ii repeta managerul intr-una in ziua aceea ca gresea pasii de dans, dar el tot nu intelegea de unde. Dadu inainte si inapoi aruncand telecomanda pe spate, intr-un final.
- " Sa te ia naiba!" se simti el epuizat, tratindu-se pe canapea usor enervat.
- " Am gresit dar nici nu-mi spune unde!" Presupun ca trebuie sa mai repet...! ofta acesta usor, trecandu-si privirea spre fereastra.
- " Sa te ia naiba!" se simti el epuizat, tratindu-se pe canapea usor enervat.
- " Am gresit dar nici nu-mi spune unde!" Presupun ca trebuie sa mai repet...! ofta acesta usor, trecandu-si privirea spre fereastra.
Hero- Moderator
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Hero's room
Yusuke isi aranza gulerul camasii si batu de doua orii puternic cum obisnuia el sa faca la usa lui Hero.Se rezema de perete asteptand un raspuns in timp ce se uita in jur plictisit
Se ridica din locul sau cand auzi bataia, indreptandu-se spre usa si deschizand-o larg. Facu un pas pe pragul usii, uitandu-se catre perete.
- Cine altcineva putea sa-mi doaboare usa in afara de Yusuke ? isi incrucisa acesta mainile la piept. Hope in!
- Cine altcineva putea sa-mi doaboare usa in afara de Yusuke ? isi incrucisa acesta mainile la piept. Hope in!
Hero- Moderator
Yusuke il privi pe Hero cu un zambet larg pe fata zarindu-i-se gropitele adanci de pe chip .
-ete na... stii bine ca nu am nimic cu usa ta... nimic personal... dar cu tine... e alta macare de peste.. deranjez?
-ete na... stii bine ca nu am nimic cu usa ta... nimic personal... dar cu tine... e alta macare de peste.. deranjez?
Se plimba aiurea pe hol , ca de obicei , neavand ce face si fiind plictisit.Trecu pe langa cei doi , holbandu-se putin la ei , apoi puse frana si merse cu spatele inapoi pana in dreptul lor.
-Hey , salut!Sper ca nu va deranjez...
-Hey , salut!Sper ca nu va deranjez...
Ryuji- Mesaje : 56
- Pei da nu, cine altcineva sa ma streseze? se adresa acesta lui Yusuke.
- Heya...! facu acesta cu mana catre noul venit. Acu sa incep nu deranjeaza niciunu, aveti voie sa intrati, voi numai verificati daca puteti!
Se feri rapid din usa in momentul cand zise asta, pentru a putea face loc celor doi.
- Heya...! facu acesta cu mana catre noul venit. Acu sa incep nu deranjeaza niciunu, aveti voie sa intrati, voi numai verificati daca puteti!
Se feri rapid din usa in momentul cand zise asta, pentru a putea face loc celor doi.
Hero- Moderator
Yusuke intra in camera lui Hero privindu-l cu coada ochilui
-onii-san ce faceai?ca de facut situ ca acuma nu faci nimic doar te0am intrerupt eu.. zise satenul putin mandru pe sine
-onii-san ce faceai?ca de facut situ ca acuma nu faci nimic doar te0am intrerupt eu.. zise satenul putin mandru pe sine
- Da...! sopti tanarul usor, apoi isi dadu tonul la un nivel mai inalt. Mai intrerupt din sfantul stat pe canapea! realiza el ca intr-adevar nu facea nimic interesant inainte de interventie.
- N-ai reusit sa ma deranjezi! facu el un bot suparat, precum ca ii era mila de fratele lui mai mare, disimuland complet.
- N-ai reusit sa ma deranjezi! facu el un bot suparat, precum ca ii era mila de fratele lui mai mare, disimuland complet.
Hero- Moderator
Pasi si el inauntrul incaperii , privind in jurul sau cam curios , apoi isi intoarse privirea catre cei doi:
-Ah da eu sunt Ryuji , mai pe scurt Ryu.Uhm voi cum va numiti?isi aminti el ca inca nu facusera cunostiinta.
-Ah da eu sunt Ryuji , mai pe scurt Ryu.Uhm voi cum va numiti?isi aminti el ca inca nu facusera cunostiinta.
-oo doamne broo... de data asta nu mia iesit... lasa ca data viitoare tot reusesc eu ceva... zise Yusuke deja imaginandu-si ce o sa faca si incepu sa chicoteasca de unul singur
- Ryu...! spuse el, vazand ca se pronunta mai usor. Eu sunt strigat Hero..1 isi facu acesta prezentarea. Iar el e fratele meu mai mare, Yusuke.. Nu te-a auzit ca vrea sa gaseasca cale ca sa ma streseze, deci are ocupatie.
Statu putin pe ganduri si isi dadu seama.
- Ati vrea sa serviti ceva ?
Inchise si usa intr-un final.
Statu putin pe ganduri si isi dadu seama.
- Ati vrea sa serviti ceva ?
Inchise si usa intr-un final.
Hero- Moderator
Yusuke se aseza pe canapea
-Mda eu ca de obicei onii-san... un pahar de ceva... pe acolo fara otrava te rog... zise satenul in gluma apoii zambind larg si uitandu-se in jur
-Mda eu ca de obicei onii-san... un pahar de ceva... pe acolo fara otrava te rog... zise satenul in gluma apoii zambind larg si uitandu-se in jur
Cand auzi cuvantul, ii trecu o idee ca fulgerul prin minte, zambind discret in coltul gurii.
- De ce imi dai idei big brother ? Credeam ca te-ai invatat sa nu-mi mai dai idei...! incepu sa-i sune ultimile vorbe mai mult ca un avertisment.
- De ce imi dai idei big brother ? Credeam ca te-ai invatat sa nu-mi mai dai idei...! incepu sa-i sune ultimile vorbe mai mult ca un avertisment.
Hero- Moderator
-ei haide doar nu vorbescti serios nu?nu vrei sa ma otravesti nu lil bro?vezi ca verific... zise Yusuke putin agitat
-Hai ca nu esti tu asa crud
-Hai ca nu esti tu asa crud
-Ah incantat , Hero , Yusuke!Uhm pai eu nu doresc nimic , daca s-ar putea sa contina otrava , am o verisoara care tot incearca sa faca asta cu prajiturile facute de ea , zise el afisand un zambet prostesc.
off:sorry bre de intarziere , da mi-a picat netu , auzi cat tupeu pe el sa pice chiar in ultima zi de vacanta
off:sorry bre de intarziere , da mi-a picat netu , auzi cat tupeu pe el sa pice chiar in ultima zi de vacanta
- Nu am eu inima asa rea incat sa pun otrava in...! Deci zona e sigura! ii asigura pe cei doi. Atunci ma scuzati putin, ma duc sa vad un pahar de ce-o avea...! chicoti acesta incet, mergand in alta incapere.
Hero- Moderator
-tot nu am incredere in el!zise baiatul incet privindu-l cu coada ochiului cum merge spre bucatarie. Ofta scurt apoi il privi pe Ryiuiji
-AA da incantat!zise putin aerian baiatul
-AA da incantat!zise putin aerian baiatul
Se intoarse in catva timp inapoi, inmanandu-i un pahar de vin lui Yusuke.
- Sa vad te risti sau nu ?! scoase acesta incetisor limba, dupa cum ii era caracteristic. Ah da vezi ca e putin cam tare..! Sa nu te-mbeti numai..!
- Sa vad te risti sau nu ?! scoase acesta incetisor limba, dupa cum ii era caracteristic. Ah da vezi ca e putin cam tare..! Sa nu te-mbeti numai..!
Hero- Moderator
-E vin alb dulce?stii ca ala il ador!aha mi-ai pus mai tare sa i-au somn... aha... ticalosule... zise el prostindu-se si gustand vinul
-Da e bun... dar sunt cu ochii pe tine!
-Da e bun... dar sunt cu ochii pe tine!
Il batu usor pe spate cand auzi si se aseza langa el. Dar imediat ce realiza, se razgandi repede, asezandu-se in alta parte.
- De ce nu se ocupa ochii tai cu admiratul fetelor ? Stau tot timpul pe mine, ai idee cum e ? isi incrucisa acesta mainile la piept, dandu-si privirea in alta parte.
- De ce nu se ocupa ochii tai cu admiratul fetelor ? Stau tot timpul pe mine, ai idee cum e ? isi incrucisa acesta mainile la piept, dandu-si privirea in alta parte.
Hero- Moderator
-Waaaw... fac doar pe fratele mai mare si mai protector... si stau tu linistit ca am ochiiul meu special pentru fete nu te ingrijora... si ce ai mai spart azi?ai lovit pe cineva?ai necajit pe cineva?
- Astea nu sunt intrebari de frate mai mare si protector! isi dadu inapoi atentia in directia lui. De ce nu ma intrebi si tu cu cine am umblat azi, ce-am mancat, daca m-am protejat ? vorbi el usor pervers.
Apoi isi dadu seama ca trebuia sa raspunda.
- Telecomanda, din nou tre sa-mi iau alta...! Nu, a facut-o managerul pe mine deci n-am avut cum. Lovit ? De ce-as lovi ? Poate doar puternic in corason...!
Facu usor bot, constient cat de copilaros putea sa para in fatza celor doi.
- M-a necajit managerul si nu a avut cine sa ma consoleze.
Apoi isi dadu seama ca trebuia sa raspunda.
- Telecomanda, din nou tre sa-mi iau alta...! Nu, a facut-o managerul pe mine deci n-am avut cum. Lovit ? De ce-as lovi ? Poate doar puternic in corason...!
Facu usor bot, constient cat de copilaros putea sa para in fatza celor doi.
- M-a necajit managerul si nu a avut cine sa ma consoleze.
Hero- Moderator
-ai stricat telecomanda??si eu cu ce mai mut la ora 12 noaptea pe plyboy tv?sau private spice?aa trebuie neaparat sa cumperi alta si da aa ia stai putin broo... cine a fost norocoasa de ieri sau de aseara ?
Se ameti de la intrebarile acestea, nemaistiind pe care s-o ia inainte.
- Da, am stricat-o! Nu stai la mine neseara! se opuse el complet. Nu vreau sa-mi dai cosmaruri.
La ultimile indrebari, deveni si mai nedumerit:
- Care norocoasa, unde ?!se freca el in cap, caci intr-adevar nu isi dadu seama.
- Da, am stricat-o! Nu stai la mine neseara! se opuse el complet. Nu vreau sa-mi dai cosmaruri.
La ultimile indrebari, deveni si mai nedumerit:
- Care norocoasa, unde ?!se freca el in cap, caci intr-adevar nu isi dadu seama.
Hero- Moderator
-Bai da cien a zis ca stau la tine?si norocoasa cu care ti-ai petrcut noaptea in pat ,,, hai nu fa pe nebunul! si sper ca te-ai protejat ca nu am nevoie de nepoti sa stii!
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|