Sasaki's roOm.
3 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
Sasaki's roOm.
Daduse buzna in camera si isi arunca geanta pe jos.Se duse la fereastra privind cum ninge. "Ce tare !" Gandi aceasta cand isi scoase o mana pe geam,simtind cum ii cad in palma fulgii de nea.Incepu sa-si aminteasca cum se juca cu sora ei prin zapada si zambi usor.
Nozomi Sasaki- Mesaje : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Sasaki's roOm.
Am aflat in treacat ca am o vecina noua si am decis sa vad cine e. Am adus cu mine si o prajutura facuta in casa in speranta ca ne vom intelege bine. Am mers la usa si am batut de doua ori usor.
Sheila- Mesaje : 230
Tresari usor cand auzi bataile.Se duse la usa inca cu zambetul pe buze.
-Uhm..Hey!Se rusinase putin.Ii placea mult singura. Intra ! Se daduse din usa si ii facu loc fetei.
-Uhm..Hey!Se rusinase putin.Ii placea mult singura. Intra ! Se daduse din usa si ii facu loc fetei.
-Salut! Eu sunt Sheila. Ma bucur sa te cunosc. Am auzit ca te-ai mutat aici si am venit sa te intampin. Ti-am adus si o prajitura! am spus eu in timp ce intram.
-Multumesc!Nu trebuia sa te deranjezi...Eu sunt Sasaki ! Incantata de asemenea! Ii luase prajitura din mana si o aseza pe masa.Ia loc,te rog!
M-am asezat pe un scaun din apropiere si am zambit.
-Si...cand te-ai mutat?
Am privit-o atent, studiind-o pe fata din toate unghiurile.
-Si...cand te-ai mutat?
Am privit-o atent, studiind-o pe fata din toate unghiurile.
-Pai,de azi dimineata.Zambise usor. Wow!Rar vezi un asemenea par roscat !Se mirase ea. Al meu e drept,dupa cum vezi,si daca ii fac cateva bucle,in cateva ore se indreapta din nou...Tie iti sta chiar bine!Dar,Sheila,cati ani ai ?
Isi amintise ca sora ei trebuia sa vina astazi.Iesi din camera si se indrepta spre camera surorii sale batand de trei ori in usa, a treia oara mai tare apoi se dadu in spate rezemandu-se de perete cu bratele incrucisate."Daca nu mi l-a adus bat o trimit inapoi dupa el" gandi fata batand din picior
Sayuri- Mesaje : 77
-Argh..asteapta putin.Se dusese sa deschida usa.Pentru ca acea persoana chiar insista.Deschise usa privind in alta parte.Isi intoarse privirea catre acea persoana si a zarit-o pe Sayuri.Ii sari in brate si apoi o trase de mana pana in camera.De cand nu te-am mai vazut... Esti schimbata rau !Se minuna ea.
"In sfarsit a deschis...mult ii mai ia pana deschide" isi spuse in minnte dandu-si ochii peste cap. Tocmai vroia sa-i spuna ceva cand fata o trase repde inauntru.
-Eu? schimbata ? Nu prea cred ! spuse fata chicotind rezemandu-se de perete
-Eu? schimbata ? Nu prea cred ! spuse fata chicotind rezemandu-se de perete
-Ba da! Esti mai frumoasa. Zambi ea dulce apoi o imbratisa. Vrei sa te servesc cu ceva?Ceva...da nu cu multe pretentii ca nu am multe lucruri. Ofta ea.Nici n-am apucat sa fac cumparaturi...
Incepu sa rada imbratisand- apoi ciufund-o pe fata
-Multumesc pai vreau..ahh si eu care vroiam sa cer multe. Ofta indreptandu-se spre un scaun si asezandu-se pe el.
-Si eu nu sunt pretentioasa .apropo te-ai gandit sa-mi aduci si mie mp4? intreba fata clipind des din ochi
-Multumesc pai vreau..ahh si eu care vroiam sa cer multe. Ofta indreptandu-se spre un scaun si asezandu-se pe el.
-Si eu nu sunt pretentioasa .apropo te-ai gandit sa-mi aduci si mie mp4? intreba fata clipind des din ochi
-Mp4?!Repeta ea cand isi aduse aminte ca il uitase.Dar incepu sa cotrobaie prin genti si il gasi intr-un final.Il scoase victorios si i'l daduse fetei.Poftim!Cum puteam sa uit eu asa ceva?
Se uita putin la fata cu o oarecare tema ca uitase mp4..cand o vazu ca incepuse sa caute prin genti. Rasufla usurata cand vazu mp4 luandu-l din mana fetei.
-Multumesc..hmm...de la tine ma asctept la orice dar ma bucur ca nu l-ai uitat.
-Multumesc..hmm...de la tine ma asctept la orice dar ma bucur ca nu l-ai uitat.
-Mafioato! Eu sunt fata cuminte si nu uit ce imi zici ! Eu sunt cuminte fata de tine. Ii aruncase un carnetel cu niste versuri.Ce zici?Iti plac?
-Tu cuminte?Fii serioasa..cand ai ascultat tu ce am spus eu huh? Iti spun eu..niciodata..exceptand data asta acum ai facut ce am spus eu. Ia stai asa domnisoara..tu ma faci pe mine nebuna? intreba confuza apoi prinse carnetelul cu versuri rasfoindu-l
-Hmm..as mai schimba ceva pe aici..dar sunt frumoase versurile. Sa inteleg ca esti indragostita? se uita la ea zambind in coltul guri
-Hmm..as mai schimba ceva pe aici..dar sunt frumoase versurile. Sa inteleg ca esti indragostita? se uita la ea zambind in coltul guri
Se inrosi putin.
-Cine?Eu?!Indragostita?!Cand vreodata?Nu's!!Ce intrebare...si daca doresti sa schimbi ceva,ia un pix si fa ce vrei... Ii arunca si un pix.Da'i drumul!Zambi fals,iar acel zambet o dadea de gol tot timpul cand mintea.
-Cine?Eu?!Indragostita?!Cand vreodata?Nu's!!Ce intrebare...si daca doresti sa schimbi ceva,ia un pix si fa ce vrei... Ii arunca si un pix.Da'i drumul!Zambi fals,iar acel zambet o dadea de gol tot timpul cand mintea.
O studie pe fata observand ca se inrosise. Acest fapt ii confirma gandurile.
-Da bineinteles ca tu..doar nu credeai ca vorbesc de mine nu?Hm pai sa stii ca exact asta o sa fac o sa modific cam mult aproape toate versurile! zise avertizand-o pe fata apoi lua pixul
-Da bineinteles ca tu..doar nu credeai ca vorbesc de mine nu?Hm pai sa stii ca exact asta o sa fac o sa modific cam mult aproape toate versurile! zise avertizand-o pe fata apoi lua pixul
-Ce?!?NU!Ii insfaca pixul si carnetelul din mana si le puse in geanta.Isi incrucisa mainile la piept si facu o fata de catelus.Bine,daca chiar vrei sa stii, sunt indragostita,na!Te incalzeste cu ceva?Ei bine nu...
-Incet nu te enerva ca o sa faci riduri! spuse chiocotind.
-In orice caz nu aveam de gand sa modific nimic am spus asta doar ca sa-ti vad reactia...si da ma incalzeste cu ceva...nu vreau sa te ascunzi de mine!
-In orice caz nu aveam de gand sa modific nimic am spus asta doar ca sa-ti vad reactia...si da ma incalzeste cu ceva...nu vreau sa te ascunzi de mine!
-Ok...nu m-am enervat!Zise ea putin mai tare.Este un baiat asa tare...Yay!Da' tu cum o mai duci cu dragostea?Zambi ea,incepand sa scrie alte versuri in carnetel. Poate imi mai dai niste idei pentru versuri !
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|