prin plaoie
3 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Parcul
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: prin plaoie
-bine ma bucur ca macar esti intelgatoare...zise el continuand sa o sarute pe gat in jos dandu-i triocul jos si aruncandu-l langa pat pe undeva apoi continua cu saruturile pe gat
Am ramas socata de cum continuase...,,chiar nu mi-am imaginat ca poate continua cu atata tupeu..dar pot recunoaste ca saruta super bine"mam gandit in timp ce stateam nemiscata din cauza socului.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Yusuke incepuse sa isi plimbe linga pe gatul ei apoi o saruta usor pe buze
-Si... zici ca iti place?zise el zambin il coltul gurii muscand-o incet de lobul urechii
-Si... zici ca iti place?zise el zambin il coltul gurii muscand-o incet de lobul urechii
-aaaaaaaaaaaaaaaa....am inceput sa ma balbai...saruti bine...am spus incercand s aii evit privirea.Imi dadea fiori in tot corpul saruturile lui...,,cine naiba mo pus sa ii dau provocarea asta?"mam gandit.
Yusuke zambi in coltul gurii apooi o musca incet de buza inferioara dandu-se jos de pea si luandu-i tricoul de pe jos
-Imbraca-te!o sa racesti...spuse el ridicandu-se de pe pat
-Imbraca-te!o sa racesti...spuse el ridicandu-se de pe pat
-Si cum ramane cu provcarea?am intrebat in timp ce ma ridicam de pe pat.mi-am luat tricoul de la el luandu-mil pe mine...,,ce naiba????"mam gandit.
-Pai... am facut-o...zise el dand din umeri... apoi o privi fara nicio expresie pe fata
-adevar sau provocare?haide alege... zise el la fel ca inainte , fara expresie pe fata
-adevar sau provocare?haide alege... zise el la fel ca inainte , fara expresie pe fata
-Provocare..am spus.Am ramas putin surprinsa de spusele lui numa na daca el a spus ca a facuto sa fie cum vrea el....in timp ce imi asteptam proocarea ma gandeam ca sa ii dau eu dupa aceea.
-te provoc sa iesi afara si sa strigi in gura mare numele persoanei de care iti place!zise el serioos zambind in coltul gurii si asteptand reactia fetei
M-am uitat socata la el...,,cum naiba sa strig numele persoanei de care imi place?????"am ramas inca pe loc nevendindumi sa cred....cu siguranta nu ii puteam striga numele in mijlocul parcului..
-Um... sa inteleg ca nu poti face provocarea si eu castig jocul de data aceasta?zise el zambind in coltul gurii apoi o privi
"Sunt sigur ca nu o sa faca asta, sunt sigur!"
"Sunt sigur ca nu o sa faca asta, sunt sigur!"
Mi-am revenit din soc si am spus:-Nu ai tu sansa asta.Am iesit afara in ploaie si am inceput sa strig:-YUSUKE!!!!!!!!!!!!!!cat ma tineau plamanii..dupa ce mam oprit am mai ramas un pic afara.
yusuke o auzi pe fata si iesi afara.
-Ce ai spus?adica ce nume ai strigat?zise el uimit privind-o cu niste ochii marii
-Haide zi.... insista el curios
-Ce ai spus?adica ce nume ai strigat?zise el uimit privind-o cu niste ochii marii
-Haide zi.... insista el curios
-NU mai repet odata...nu te fa ca nu ai auzit..stii bine ce am strigat..am spus incercand sa ii evit privirea...,,de ce naiba am acceptat????"mam ganit in timp ce ma uitam oriunde dar numai la el nu.
-Haide inauntru!o sa racesti Alice!zise el deschizand usa larg continuand sa o priveasca
-Bine te-am auzit... acuma haide... insista el privind-o, cativa picuri de apa scurgandu-se pe abdomenul lui
-Bine te-am auzit... acuma haide... insista el privind-o, cativa picuri de apa scurgandu-se pe abdomenul lui
-Bine...am spus mergand spre cabana.Am intrat inauntru si mam sprijinit de perete aproape de geam...,,cum naiba am avut tupeu sa strig numele lui..o sa plateasca pt. asta...."mam gandit in timp ce un tremur involuntar imi strabatu corpul.
yusuke intra in cabana inchizand usa in urma lui asezanduse jos pe scaun
-Aleg provocare...zise el privind-o scurt apoi intorcandu-si prierile la fereasra
-Aleg provocare...zise el privind-o scurt apoi intorcandu-si prierile la fereasra
-Pai..........canta o serenada pt. cine vrei tu...daca placi pe careva o dedici acelei persoane dak nu alegi pe cine vrei.am spus zambindu-i provocator...,,acum sa vedem cat de bine canta..."mam gandit in timp ce asteptam raspunsul lui..
-o ... serenada?ti-am mai spus ca nu plac pe nimeni dar daca tot esti aici i-o cant tie...zise el dand din umeri incepand sa cante Richard Marx-Right here waiting for you
AM tacut ascultandu-i vocea fascinata..,,e..bestial..pacat ca e doar o provocare"mam gandit intraistndu-ma pt. provocarea care i-am dato.uteam recunoaste ca are o voce superba..si am continuat sa il ascult..
-Asa gata melodia...ti-a placut??zuiuse el zambind scurt dar cald
-Apropo sa imi zici ce alegi si daca mai ai chef sa jucam... ploaia inca nu s-a oprit si s-ar putea sa perecem pe aici noaptea
-Apropo sa imi zici ce alegi si daca mai ai chef sa jucam... ploaia inca nu s-a oprit si s-ar putea sa perecem pe aici noaptea
Atunci mam trezit din visare cand ma intrebat am stat un pic pe ganduri sa ma gandesc ce a spus si am raspuns intr-un final mia incet:
-A fost superb..si aleg provocare..apropo canti foarte frumos...,,cred ca toate fetele sunt moarte dupa el"mam gandit in timp ce imi asteptam provocarea.
-A fost superb..si aleg provocare..apropo canti foarte frumos...,,cred ca toate fetele sunt moarte dupa el"mam gandit in timp ce imi asteptam provocarea.
-Pai mersi... and... eu m-0am cam plictisit de jocul acesta...zise el dand usor din umeri... isi cauta bluza dar nu o gasi
-Um...Alice unde mi-ai pus luza la uscat?nu o vad...
-Um...Alice unde mi-ai pus luza la uscat?nu o vad...
M-am ridicat indreptandu-ma spre pat si luandu-i bluza de la coltul patului..m-am intors catre el danduio si mam intrebat cum de nu o vazuse:
-Aaaa...tu ai dato la o parte atunci cand mai pus pe pat...am spus cu jumatate de gura,Deci ce facem?
-Aaaa...tu ai dato la o parte atunci cand mai pus pe pat...am spus cu jumatate de gura,Deci ce facem?
-Asa... mersi...zise el lunaud-si bluza alba si punandu-si-o pe el
-Pai nu stiu... ceva ideei?inca ploua afar si vad ca s-a lasat si intunericul...zise el uitandu-se pe geam
-Pai nu stiu... ceva ideei?inca ploua afar si vad ca s-a lasat si intunericul...zise el uitandu-se pe geam
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Butterfly Cry :: Orasul :: Parcul
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|