Noaptea prin club
4 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Club
Pagina 1 din 1
Noaptea prin club
Yusuke tocmai terminase de filmat si se gandi sa mearga putin la un club sa se relaxeze si el putin. Era imbracat cu o camasa alba pe jumate desfacuta si niste blugi negrii. Intrase in club uitandu-se in jos, era multa lume pe ringul de dans
Re: Noaptea prin club
Am intrat plictisita in club privind in jur. M-am indreptat cu pasi marunti spre bar comandandu-mi o cafea. Nu prea avusesem parte de somn in ultimele zile.
Renee- Mesaje : 64
Data de inscriere : 03/01/2010
yusuke se duse la bar comandandu-si un vin alb dulce. Era preferatul lui. Se aseza jos pe scaun luandu-si paharul cu vin in mana si band o gura din el
Priveam plictisita in jur si din cand in cand mai luam cate o gura de cafea. Am cascat putin dandu-mi ochii peste cap"Se pare ca aceasta cafeaua asta nu-si prea face efectul"
yusuke se uita in jur. Casca o data plictisit ducandu-si mana la gura apoi mai lua o gura din vinul sau. Puse paharul pe masa si isi scoase telefonul din buzunar incepand sa il butoneze
Dupa ce mi-am terminat cafeaua am privit in jur. Aveam chef sa vorbes cu cineva asa ca m-am intors spre baiatul din spatele meu.
-Buna! am zis eu incercand sa fiu cat de cat politicoasa.
-Buna! am zis eu incercand sa fiu cat de cat politicoasa.
Yusuke o privi pe fata ce tocmai il saluta incercand sa zambeasca
-buna... um ce faci?zise el luand inca o gura de vin apoi puse cu grija paharul pe masa
-buna... um ce faci?zise el luand inca o gura de vin apoi puse cu grija paharul pe masa
M-am gandit ca ar fi o idee buna sa merg in club..am ajuns in inatrarea in club.Eram imbracata intr-o fusta scurta neagra si un meiu albastru cu imprimeuri negre.Am intrat in club si am observat ca era multa lume.Am mers la bar pt. ami comandat un cocktail.
Alice- Mesaje : 287
-Ma plictiseam si eu pe aici! Tu? am zis eu zambind plictisita.
-Apropo, eu sunt Renee! am continuat zambind. Am inchis o clipa ochii cascand plictisita.
-Apropo, eu sunt Renee! am continuat zambind. Am inchis o clipa ochii cascand plictisita.
-eu sunt Yusuke... si deasemenea. Si la fel ca tine... nu aveam ce face acasa asa ca m-am gandit sa vin sa beau un pahar de vin si poate mai incolo sa si dansez
Se roti pe scaun si isi mai comanda un pahar cu whiskey.
"Ce plictiseala."Isi intoarse capul , analizand cu coada ochiului persoanele din jur,Il recunoscu pe Yusuke, dar ramase pe loc si nu reactiona
"Ce plictiseala."Isi intoarse capul , analizand cu coada ochiului persoanele din jur,Il recunoscu pe Yusuke, dar ramase pe loc si nu reactiona
Pixie- Mesaje : 7
yusuke se tot uita prin toate partile observand-o pe roscata , mai bine zis Pixie , parul ei nu trecu niciodata neobservat si merse langa ea
-Deranjez madamme Pixie?
-Deranjez madamme Pixie?
Intoarse capul si zambi cald., mai lua o inghititura mare si puse paharul jos. CU un zgomot puternic
-Nu, sigur ca nu.Ce mai faci?
-Nu, sigur ca nu.Ce mai faci?
Pixie- Mesaje : 7
-bine... venisi aici sa beau un ceva si sa ma distrez... you know licruri banale ce le poti face intr-un club ... zise el dand din umeri asezandu-se langa ea si luand inca o gura din vinul sau
Mi-am terminat de baut cocktailul si mam gandit ce sa fac...am inceput sa ma plimb dea lungul barului fara nici o noima..era naspa sa fii singura intr-un club.
Alice- Mesaje : 287
Butterfly Cry :: Orasul :: Club
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|