prin plaoie
3 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Parcul
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
prin plaoie
Incepu sa ploua.Nu imi pasa am luat-o incet ctre parc pt. a ma plimba.Parcul era pustiu asa ca mam plimbat putin prin el si mam asezat pe banca lasand ploaia sa ma ude.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: prin plaoie
Yusuke se plimba si el prin parc , singur, cu gluga in cap si mainile in buzunar. Ii placea cand ploua , era atat liniste in jur si nu era nimeni pe afara ca sa il deranjeze
,,La naiba"mam gandit..incepu sa imi fie putin frig dar nu aveam de gand sa plec acasa.M-am ridicat intr-un tarziu de pe banca si am inceput sa ma plimb fara sa merg intr-un loc anume.
Yusuke isi ridica fata spre cer. Cativa picuri ii intrara in ochii asa ca ii inchise si isi apleca din nou capul in jos continuand sa mearga. Prin parc era gol, nimeni in jur.
NU stiam ce sa fac...sa merg acas anu era o solutie imi placea sa stau in ploaie asa ca am continuat sa merg si sa ma gandesc ce as putea sa fac.In parc nu era nimeni la ora asta asa ca ma simteam mult mai bine.
Yusuke mergea tot cu capul in fata uitandu-se doar in jos . la un moment dat se lovii de o persoana. Isi ridica privirile si o privi stanjenit
-Scuza-ma nu te-am vazut!
-Scuza-ma nu te-am vazut!
M-am uitat in sus sa vad peste cine am dat,...si cand colo surpiza era Yusuke..am stat inca pe jos uitandu-ma la el si intr-un final mam gandit sa ii raspund:
-Aaaa...nui nimik nici eu nu eram prea atenta pe unde umblu.
-Aaaa...nui nimik nici eu nu eram prea atenta pe unde umblu.
Yusuke ii intinse mana
-Haide sus... aa da si scuza-ma ca te-am daramat.zise satenul zambind si ridicand-o pe fata de jos. Afara incepuse sa fie cam frig iar ploaia sa fie din ce in ce mai puternica
-Haide sus... aa da si scuza-ma ca te-am daramat.zise satenul zambind si ridicand-o pe fata de jos. Afara incepuse sa fie cam frig iar ploaia sa fie din ce in ce mai puternica
M-am uitat la el zambind si dupa aceea mam uitat in sus la ploaiea care era tot mai rece.Ma trecu un fior ca de gheata dar am reusit sa nu incep sa tremur,,,
-Nu-i nimic..am spus din nou.
-Nu-i nimic..am spus din nou.
-Um... haide sa gasim un adopost pana nu ne inecam pe aici... zise yusuke chicotind usor apoi incepu sa mearga uitandu0se in jur dupa un adopost... macar pana incetinea ploaia
Ryu statea tolanit intr-un copac , dormind ca de obicei , insa se simti brusc deranjat de ceva , asa ca isi deschise ochii , observand picaturile reci de apa , ce se strecurau printre frunzele copacului si ii ajungeau pe fata , inchise din nou ochii , ridicandu-se in fund , redeschizandu-si ochii , privind prin jurul sau"Hm vad ca toti s-au carat...mda doar a inceput sa ploua..."gandi tanarul , stand in continuare la adapostul frunzelor.
Ryuji- Mesaje : 56
l-am urmat indeaproape uitanduma si eu in stanga si in dreapta dupa un adapost..oricum deja incepuse sa imi fie frig si nu cred ca ar fi mai indicat sa mai stau in ploaie.
-Buna idee..am spus..
-Buna idee..am spus..
-Daca vrie iti dau jeaca mea! exclama el orpindu-se si intorcandu-si capul si corpul cu fata catre ea privind-o de sus. Era putin mai mica ca si el .
Am stat pe ganduri sa imi dau seama cat de rece imi era.,..nu am vrut sa imi deie geaca lui pt. ca asta insemna sa ii fie lui firg asa ca am spus intr-un final:
-Aaaa...nu mersi ii bine asa...am mintit.
,,Sper ca ma crede"mam gandit.
-Aaaa...nu mersi ii bine asa...am mintit.
,,Sper ca ma crede"mam gandit.
-ei haide mai am o bluza pe dedesubt... sigur nu o vrei?zise el cu niste ochii mari si sinceri zambind scurt
-E foarte frig afara iar eu sunt rezistent oricum...
-E foarte frig afara iar eu sunt rezistent oricum...
Mi-am dat opchii peste cap si eram pe puncul de al refuza dar incepusem sa tremur de frig asa ca mam dat batuta si am spus:
-ok...mersi mult...raman datoare.i-am spus zambind.
-ok...mersi mult...raman datoare.i-am spus zambind.
yusuke zambi scurt si isi dadu jos jeaca dandu-i-o fetei.
-Asa acuma haide sa ne grabim!zise el incepand sa mearga din nou de data asta marind parul uitandu-se in jur
-Asa acuma haide sa ne grabim!zise el incepand sa mearga din nou de data asta marind parul uitandu-se in jur
AM luat-o pe mine si era asa de calda si mirosea chiar placut...am inceput sa merg dupa el in timp ce inhalam parfumul de pe haina lui..pana la urma am vazut ca un fel de cabanuta in care nu era nimeni si iam atras atentia si lui yusuke.
-Este bine acolo?l-am intrebat.
-Este bine acolo?l-am intrebat.
-Desigur... zise el prinzand-o de mana pe alice si mergand la cabanuta care o zarii bruneta. Intra inauntru.
-Eh... e caldut aici... zise el sufland usurat inchizand usa
-Eh... e caldut aici... zise el sufland usurat inchizand usa
M-am uitat prin incapere si avea dreptate si era chiar placut..am vrut sa imi dau geaca lui jos dar inc amai imi era frig asa ca am ramas cu ea pe mine.
-Mda...este caldut..apropo miroase super bine geaca ta...am spus mia incet.
-Mda...este caldut..apropo miroase super bine geaca ta...am spus mia incet.
-Aa mersi... este lotiunea de corp pe care o folosesc dupa ce fac dus sau baie... si parfumul ... se pare ca s-a imbibat in haine!zise el chicotind asezandu-se intr-un colt al camerei
M-am asezat pe scaun si mam uitat prin cabanuta era chiar draguta...si era bine ca era cald..mam uitat de cateva ori pe pereti si dupaia mam uitat la yusuke.Am oftat incet si zambind.
-Cuplacere..
-Cuplacere..
Yusuke isi scose telefonul pretion din buzunar pe jumatate ud. Ofta scurt uitandu-se la ceas apui isi sterse ecranul punandu-si-l inapoi in buzunarul ud si el.
Nu stiam ce sa fac..ma uitam in stanga si in dreapta si mam incalzit pana la urma.Am dat bluza lui yusuke jos de pe mine si mam ridicat danduio inpoi si spunand:
-mersi dar acum nu mai imi este frig.
-mersi dar acum nu mai imi este frig.
-Esti sigura ,sigura?zise el luandu-si haine si asezand-o langa el
-Daca o mai vrei ia-o de aici! pe mine oricum nu ma deranjeaza... zise el dand din umeri si uitandu-se in jur apoi pe tavan
-Daca o mai vrei ia-o de aici! pe mine oricum nu ma deranjeaza... zise el dand din umeri si uitandu-se in jur apoi pe tavan
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Butterfly Cry :: Orasul :: Parcul
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|