my roomO__O
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: my roomO__O
-eu la chitara si tobe... dar prefer mai mult chitara zise el scotand limba copilareste
-As vrea sa te ascult cantand o data la pian... zise el privind-o pe bruneta si facand o moaca de catelus
-As vrea sa te ascult cantand o data la pian... zise el privind-o pe bruneta si facand o moaca de catelus
Am inceput sa rad de moaca lui de catelus si m-am gandit ca ar fi mai amuzant daka il provoc un pic..,,sper s anu exagerez ca deobicei!!"mam gandit.
-Daca nu cant o sa ma rogi pana ce o sa incep sa cant?l-am intrebat zambind provocator.
-Daca nu cant o sa ma rogi pana ce o sa incep sa cant?l-am intrebat zambind provocator.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
-Nu... o sa te bat sau te violez! depinde de tine! zise el chicoptind usor
-Dar e mai bine sa te lasi de buna voie si nesilita de nimeni ca nimeni nu stie ce imi poate mintea asta pe care o am!
-Dar e mai bine sa te lasi de buna voie si nesilita de nimeni ca nimeni nu stie ce imi poate mintea asta pe care o am!
Mi-a pierit un pic zambetul dar mam gandit la o solutie cat de logica posibila.Am stat si mam gandit cam mult si nu staim ce sa ii spun pana la urma am spus:
-Aaaa...partea cu violatu nu imi convine si nici partea cu bataia..am spus tragand de timp.
-Aaaa...partea cu violatu nu imi convine si nici partea cu bataia..am spus tragand de timp.
-ei haide canta... zis eel cu o moaca inocenta si bleaga de catelus
-Ma supar!zise el facand aceeasi fata . apoi ofta scurt si isi lasa capul in jos inchizand ochii
-Ma supar!zise el facand aceeasi fata . apoi ofta scurt si isi lasa capul in jos inchizand ochii
M-am pus langa el pe canapea si l-am ciufulit..am zambind si mam gandit ce sa ii cant...mam ridicat de pe canapea si i-am spus intr-un final:
-Na hai dincolo....
-Na hai dincolo....
-yay ^^ ! zise el bucuros ridicandu-se de pe canapea si mergand dupa fata . Ave aun zambet incrispat pe fata , unul calm si cald . Abia astepta sa o auda pe Alice cum canta
Am intrat in camera cealalta si m-am asezat la pian si lui iam facut semn sa se aseze pe pat...am inceput sa cant incet..am inceput sa cant versurile melodiei:
"Let me hold you for the last time
It`s the last change to feel again
But you broke me
Now I can`t feel anything
When I love you
It`s so untrue
I can`t even convince myself
When I`m speaking
It`s the voice of someone else
Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it`s not enough
To make it all Ok
You can`t play on broken strings
You can`t feel anything
That your heart don`t want to feel
I can`t tell you something that ain`t real
Oh the truth hurts
A lie`s worse
I can`t like it anymore
And I love you a little less than before "....
"Let me hold you for the last time
It`s the last change to feel again
But you broke me
Now I can`t feel anything
When I love you
It`s so untrue
I can`t even convince myself
When I`m speaking
It`s the voice of someone else
Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it`s not enough
To make it all Ok
You can`t play on broken strings
You can`t feel anything
That your heart don`t want to feel
I can`t tell you something that ain`t real
Oh the truth hurts
A lie`s worse
I can`t like it anymore
And I love you a little less than before "....
Yusuke statea pe un scaun ascultand cu atentie melodia. Era asa frumoasa. Ofta scurt uitandu-0se la degetele fetei cum se miscau pe clapele albe ale pianului.
Am terminat melodia..si mi-am amintit ca era preferata lui fratemio asa ca mam mai uitat o data peste ea recitindo si mi-am intors privirea spre yusuke zambind.
-Deci...ce parere ai?l-am intrebat.
-Deci...ce parere ai?l-am intrebat.
Yusuke o privi uimit inca in mintea lui auzind melodiia
-Pai e minunata!te pricepi... zise satenul zambind larg si cald... era o melodie asa de frumoasa care chiar il incalzea pe suflet
-Pai e minunata!te pricepi... zise satenul zambind larg si cald... era o melodie asa de frumoasa care chiar il incalzea pe suflet
I-am zambit resemnata amintindumi de fratele meu.M-am uitat in alta parte pt. ca idn nou zambetul lui ma deruta...,,oare de ce?"ma gandeam intruna.
-Mersi...era melodia preferata a fratelui meu.
-Mersi...era melodia preferata a fratelui meu.
-da?e foarte frumoasa is o canti foarte bine.. zise satenul schitand un zambet scurt paoi ofta scurt
-Um... si ai facut ceva cursuri?pentru pian cand ai fost mai mica?
-Um... si ai facut ceva cursuri?pentru pian cand ai fost mai mica?
Am stat putin sa imi aduc aminte de vremurile pe cand luasem lectii de pain si ma simteam chiar bine amintindumi ca Alex(fratemio)a fost cu mine.
-Da..la 5 ani..am laut primele lectii de pian pt. ca imi placea foate mult cum canta fratele meu si eu am vrut de atunci sa cant...
-Da..la 5 ani..am laut primele lectii de pian pt. ca imi placea foate mult cum canta fratele meu si eu am vrut de atunci sa cant...
-Ce frumos!exclama el incantat privind-o
-Sa stii ca ai putea devenii profesoara!poate candva ma vei invata si pe mine!bineinteles daca doresti eu nu te pot obliga
-Sa stii ca ai putea devenii profesoara!poate candva ma vei invata si pe mine!bineinteles daca doresti eu nu te pot obliga
Atunci mi venit o idee...M-am ridicat de la pian si am mers pre el.L-am luat de mana facandu-l sa se ridice si iam spus zambind:
-Daca vrei te invat chiar acum..oricum nu aveam nimic de facut..am spus.
-Daca vrei te invat chiar acum..oricum nu aveam nimic de facut..am spus.
-Asa e... si mi-ar placea!zise el zambin dulce si asezandu-se pe scaunelul din fata pianului
-Cand esti tu gata...! zise el uitandu-se la clapele albe si negre nerabdator
-Cand esti tu gata...! zise el uitandu-se la clapele albe si negre nerabdator
Pai...am stat putin sa ma gandesc cum sa il invat...oare stiia sa cante la pian sau..,,pfffff...."mam gandit.intr-un final imi veni o idee cum as putea sa il invat.
-Pai...cant eu cateva note si apoi tu le canti dupa mine pana cand inveti tot cantecul...de acord?am intrebat.
-Pai...cant eu cateva note si apoi tu le canti dupa mine pana cand inveti tot cantecul...de acord?am intrebat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|