my roomO__O
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
my roomO__O
Stateam intinsa pe pat in camera privind tavanul...ma gandeam la orasul meu natal si nu imi venea sa cred ca am putut pleca de acolo.Intr-un final mam ridicat de pe pat si am inceput sa ma uit pe geam.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: my roomO__O
Yusuke auzind ca tocmai s-a mutat cineva nou merse la usa noi venite si batu de doua ori puternic in usa asteptandu-si raspunsul. Isi aranja fugitic parul uitandu-se in jur
M-am ridicat de pe pervaz si am mers pre usa.Am deschis usa si am spus.
-Hy..sunt Alice.
M-am dat la o parte facandu-i loc sa intre.
-Hy..sunt Alice.
M-am dat la o parte facandu-i loc sa intre.
Yusuke o privi pe bruneta ce ii deschise usa si zambi scurt dar calm
-buna sunt Yusuke... zise el intrand in camera. Se uita in jjur , era o camera dragut amenajata
-Frumoasa locuinta!
-buna sunt Yusuke... zise el intrand in camera. Se uita in jjur , era o camera dragut amenajata
-Frumoasa locuinta!
-Aaaa..mersi..incantata Yusuke.I-am zambit inapoi si am spus:Ia loc..te servesc cu ceva?Am intrat in camera si mam sprijinit de pervaz cum stateam inainte sa vina Yusuke.
Ultima editare efectuata de catre Alice in Dum Ian 03, 2010 9:11 pm, editata de 1 ori
off: alice editeaza-ti te rog mesajul si incearca sa scrii mai mult... nu neaparat dialog dar macar descriere
on:
Yusuke intra in locuinta sa. O analiza fugitiv cu privirile apoi se aseza pe canapea
-Pai nu te deranja... nu imi trebuie nimic... zise satenul apoi zambi
-Apropo imi plac gusturile tale... la decoratiunii ... zise el zambind cald
on:
Yusuke intra in locuinta sa. O analiza fugitiv cu privirile apoi se aseza pe canapea
-Pai nu te deranja... nu imi trebuie nimic... zise satenul apoi zambi
-Apropo imi plac gusturile tale... la decoratiunii ... zise el zambind cald
-Mersi..am spus zambind inapoi.M-am uitat prin camera aiurea si intr-un final mam uitat la el si am spus:
-Esti de mult pe aici?
-Esti de mult pe aici?
-Pai... nu chiar... camde 3 saptamanii... mai mutl nu cred... zise el zambimd
-cati ani ai?stiu ca nu e furmos sa intrebi o domnisoara asa ceva dar ... curiozitatea asta ... zise el dand din umeir si zambind din nou
-cati ani ai?stiu ca nu e furmos sa intrebi o domnisoara asa ceva dar ... curiozitatea asta ... zise el dand din umeir si zambind din nou
I-am zambit si mam ridicat de pe peevaz asezandu-ma pe fotoliu in fata lui si am spus intr-un final:
-19...tu?
-19...tu?
-eu am 20... nu e asa mare diferenta intre noi... zise el dand din umeir si zambind larg zarindu-i-se gropitele din obraji
-Si de unde ziceai ca esti miss Alice?
-Si de unde ziceai ca esti miss Alice?
Am zambit si un lung timp mam gandit cum sa ii raspund...imi placea foarte mult gropitile lui...nu ca mam indragostit sau ceva de genu dar nah...arata chiar bine:
-Aaaaa....din Italia..am raspuns intr-un final.
-Aaaaa....din Italia..am raspuns intr-un final.
-Uu... italia... frumos... eu sunt din Japonia... mai departe... si frati sau surori ai?zise satenul privind-o pe Alice. ii placea la nebunie parul ei , era drept si ingrijit.
-Am avut un frate...am spus.
M-am intristat gandindu-ma la fratele meu care musirse acum cativa ani...,,daca mai stiu eu bine deaia am plecat din Italia pt. ca nu suportam sa ii mai vad camera".
-Tu?am spus intr-un final zambind.
M-am intristat gandindu-ma la fratele meu care musirse acum cativa ani...,,daca mai stiu eu bine deaia am plecat din Italia pt. ca nu suportam sa ii mai vad camera".
-Tu?am spus intr-un final zambind.
-eu din pacate sunt singur la parinti... lui mama si lui tata nu prea cred ca i-au placut copii zise satenul razand prosteste apoi isi lasa priviruile in jos oftand scurt
M-am uitat la el zambind...mam ridicat de pe fotoliu si mam pus din nou pe pervaz...gandindu-ma ce sa spun pana la urma am spus:
-De ce crezi asta?
-De ce crezi asta?
-eh glumeam doar... dar in fine... imi place parul tau... se vede ca e ingrijit... zise satenul uitandu-se mai atent la ea si la parul sau. Avea o obsesie pentur fetele cu par lung.
M-am uitat la el amuzata....de ce privire baga.M-am ridicat din nou de pe pervaz si mam pus pe fotoliu spunand:
-Mersi..si mie imi plac gropitile tale..
-Mersi..si mie imi plac gropitile tale..
-Mersi... le-am mostenit de la mama... bine ale mele sunt mai accentuate... dar na ce sa faci... zise el dand din umeri apoi chicoti putin
-Ce culoare au ochii tai?
-Ce culoare au ochii tai?
Nu stiam cum sa zic ce culoare au ochii mei..mam intanis pe fotoliu in timp ce ma gandeam ce culoare au ochii mei...,,cred ca caprui spre negrii sua ceva de genu"mam gandit.
-Cred ca caprui spre negru...sau ceva de genu..
-Cred ca caprui spre negru...sau ceva de genu..
-aha... frumos ai mei sunt caprui... dar imi place nuanta ta.Zise el zambind usor apoi se uita la un tablou de pe peretele fetei. Era chiar interesant. Ofta scurt uitandu-se din nou la ea
-Aaaa...mersi..am spus.Am inceput sa ma bolb prin camera la tablouri si peste tot dar intr-un final mi-am intors privirea catre Yusuke si am dat de ochii lui caprui..era o nuanta chiar frumoasa.
-Si culoarea ta este superba...nu prea imi place culoarea ochilor mei nu na...sigur nu vrei nimic de baut?l-am intrebat.
-Si culoarea ta este superba...nu prea imi place culoarea ochilor mei nu na...sigur nu vrei nimic de baut?l-am intrebat.
-sigur... zise el scotand usor limba afara copilareste apoi adauga
-si de ce nu iti place?ca e o nuanta deosebita si frumoasa... zise el zambind cald si calm
-si de ce nu iti place?ca e o nuanta deosebita si frumoasa... zise el zambind cald si calm
Ca cam derutase cand zambea asa...a trebuit sa imi mut privirea de la el si sa ma uit pe pereti inainte sa il privesc din nou...pana la urma am spus:
-Pai...nu stiu este prea inchisa..deci cu ce te servesc?
-Pai...nu stiu este prea inchisa..deci cu ce te servesc?
-ti-am mai spus ca nu am nevoie de nimic... zise el dand din umeri
-Si mie tot imi place... apoi scoase prosteste limba afara privind-o pe fata
-Canti la chitara?sau la ceva instrument muzical?
-Si mie tot imi place... apoi scoase prosteste limba afara privind-o pe fata
-Canti la chitara?sau la ceva instrument muzical?
Mi-am dat ochii peste cap si m-am gandit la ce mai cantam in afara de pian..,,oare mai cantam la ceva?poate cand eram mica sau ceva de genu"mam gandit.pana la urma i-am raspuns:
-Mda...cant la pian uneori cand vreau sa imi amintesc de parintii mei...tu?
-Mda...cant la pian uneori cand vreau sa imi amintesc de parintii mei...tu?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|