Just my room
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Just my room
-Mergem... si imbratisarea pentru ce a fost?zise el nedumerit privind-o pe satena
-A dar totusi multumesc pentru imbratisare!si sa mergem in parc e o idee buna
-A dar totusi multumesc pentru imbratisare!si sa mergem in parc e o idee buna
-Pai a fost pentru multe lucruri dar daca tnu iti place nu o sa te mai imbtratisez!spuse fata ridicandu-se din pat si indreptandu-se spre dulap de unde isi lua o pereche de blugi si un tricou.
-Ma duc sa ma schimb apoi mergem in parc.. vin repede! Iesi din camera indreptandu-se spre baie.
-Ma duc sa ma schimb apoi mergem in parc.. vin repede! Iesi din camera indreptandu-se spre baie.
Sayuri- Mesaje : 77
Data de inscriere : 03/01/2010
-dar nu am zis ca nu imi place...zise el dand din umeri
-Bine , te astept... apoi se duse in hol asteptand-o pe fata. Se uita in jur apoi isi scose telefonul incepand sa il butoneze plictisit
-Bine , te astept... apoi se duse in hol asteptand-o pe fata. Se uita in jur apoi isi scose telefonul incepand sa il butoneze plictisit
Intra in baie si incepu sa se schimbe.Dupa vreo cinci minute iesi din baie uitandu-se dupa Yusuke zarindu-l pe hol.
-Sunt gata..acum putem sa mergem! spuse fata fericita
-Sunt gata..acum putem sa mergem! spuse fata fericita
Yusuke zambi si deschise incet usa dandu-se la o parte facandu-i loc fetei
-Mai intai domnisoarele!zise el zambind dulce zarindu-i-se gropitele
-Mai intai domnisoarele!zise el zambind dulce zarindu-i-se gropitele
-Multumesc! zise fata in timp ce il privea pe baiat observandu-i din nou gropitele.Se apropie usor de fata lui sarutandu-l pe obraz.
-Gropitele tale au fost de vina...imi plac prea mult! zise zambind larg in timp ce iesea afara din camera
-Gropitele tale au fost de vina...imi plac prea mult! zise zambind larg in timp ce iesea afara din camera
-Mda mersi..zise el zambind scurt iesind din incapre si inchizand usa in urma lui.
-Mergem pe jos sau luam un taxi?zise el privind-o pe Sayuri zambind scurt
-Mergem pe jos sau luam un taxi?zise el privind-o pe Sayuri zambind scurt
-Cu placere domnule! spuse in timp ce se stramba putin la Yusuke apoi scoase limba
-Poi mie imi e indiferent..alege tu! zise fata ridicand din umeri iesind din cladire
-Poi mie imi e indiferent..alege tu! zise fata ridicand din umeri iesind din cladire
-Pai mai bine am merge pe jos... facem putina miscare nu?zise el chicotind privind-o pe fata
-Sau daca vrei... ne ducem cu taxiul... si eu te-am intrebat deci tu alegi
-Sau daca vrei... ne ducem cu taxiul... si eu te-am intrebat deci tu alegi
-Nu taxi ca numai pot admira.peisajele trece repede pe langa ele ..deci mergem pe jos..miscarea e buna la sanatate!
-Acum in ce directie este parcul..domnule ghid?
-Acum in ce directie este parcul..domnule ghid?
-Pai... in dreapta...zise el aratand in directie.
-Si ai dreptate un pic de miscare nu strica!ai vazut doar ce zic astia la tv nu?sa facem miscare pe zi zise el chicotind usor
-Si ai dreptate un pic de miscare nu strica!ai vazut doar ce zic astia la tv nu?sa facem miscare pe zi zise el chicotind usor
-Da am vazut..in fiecare zi trebuie sa facem macar 30 de minute miscare! spuse ea apoi o lua in directia arata de Yusuke.
-Sper ca nu e departe parcul nu? intreba intorcandu-se cu fata spre Yusuke mergand cu saptele
-Sper ca nu e departe parcul nu? intreba intorcandu-se cu fata spre Yusuke mergand cu saptele
-Um... nu este... stai sa ma gandesc... de la tine pana acolo...sunt cam 15 minute de mers pe jos...zise el dand din umeri privind-o pe Sayuri
-Sa nu cazi!
-Sa nu cazi!
-Aha..hm..deci nu mrgem 30 de minute...astea inseamna ca o sa incalcam regula aceea..si nu cad! spuse scotand limba catre baiat apoi se intoarse cu fata inainte privind in jur
-Pai da... dar 15 minute incolo si 15 inapoi nu fac 30 de minute?zise el chicotind usor uitandu-se in jur , era foarte frumos afara si era si cald, bine ca isi luase tricou pe el
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|