Exersand..
+4
Sayuri
Yusuke Yamamoto
Hero
Nozomi Sasaki
8 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Patinoarul
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Exersand..
- Sau si mai bine...! se facu acesta ca-l traznea o idee. Sa nu te risti...! o asigura apoi, reusind sa iasa de pe gheatza si rasufla.
Ridica genunchiul pentru a o sprijini pe fata si isi cauta cheia de la masina prin buzunar, cand o gasi ii dezactiva alarma si se indrepta spre ea, tinand-o mai bine pe tanara.
Ridica genunchiul pentru a o sprijini pe fata si isi cauta cheia de la masina prin buzunar, cand o gasi ii dezactiva alarma si se indrepta spre ea, tinand-o mai bine pe tanara.
Hero- Moderator
Data de inscriere : 03/01/2010
-Dar nu vreau...Nu vreau sa stau singura,ti-am zis. Sigur mi se vindeca singura.Doar ca trebuie sa am rabdare putin,cred.Oricum,nu cred ca e grav.Mai grav e ca nu mai pot participa la concurs.Nu-si mai simtea piciorul si nu-l mai putea misca,dar nu ii zise.Prefera sa ramana acasa.Uite,du-ma acasa,bine?
Nozomi Sasaki- Mesaje : 66
Ma plictiseam ingrozitor syand intre patru pereti.Am luat o camasi si niste blugi pe mine si am plecat spre patinoar.Mi-am pus patinele in picioare si am inceput sa fac unele salturi care le stiam de doi ani.
Justin.- Mesaje : 91
M-am indreptat spre patinuar intrand plictisita inauntru. m-am asezat pe o banca punandu-mi patinele dupa care m-am ridicat indreptandu-ma spre gheata. indata ce am atins-o am si cazut. Asta era prima oara cand patinam. Am incercat sa ma ridic, dar am cazut iar. "Grozav"
Renee- Mesaje : 64
Ofta scurt si neobservabil.
- Bine...! ceda intr-un final. Nu am sa intru peste vointza ta, dar tot consideri ca ar trebui sa consulti pe cineva in legatura cu asta...
Deschise usa, cand ajunse langa masina si o aseza pe scaunul din fatza, apoi inchise portiera si trecu pe partea cealalta.
- Numai sa-mi spui adresa! o privi acesta, incercand sa nu-si arate ingrijorarea.
- Bine...! ceda intr-un final. Nu am sa intru peste vointza ta, dar tot consideri ca ar trebui sa consulti pe cineva in legatura cu asta...
Deschise usa, cand ajunse langa masina si o aseza pe scaunul din fatza, apoi inchise portiera si trecu pe partea cealalta.
- Numai sa-mi spui adresa! o privi acesta, incercand sa nu-si arate ingrijorarea.
Hero- Moderator
Isi masa piciorul ranit si si-l misca putin.Incerca sa-l miste mai mult,dar nu a putut si si-a lasat capul pe spate oftand. "Poate ar trebui sa-i spun adevarul...nu prea ma voi descurca cu piciorul asta."
-Uhm...Am ceva sa-ti zic.Nu-mi mai simt piciorul. Imi pare rau.Nu ti-am zis fiindca am crezut ca ma voi descurca si fara sa ma duci la doctor.
-Uhm...Am ceva sa-ti zic.Nu-mi mai simt piciorul. Imi pare rau.Nu ti-am zis fiindca am crezut ca ma voi descurca si fara sa ma duci la doctor.
- Deci schimbi cursa masinii ? ramase acesta in loc, imediat ce-o scoase din locul unde era parcata.
Isi roti apoi capul pana ce putea s-o vada , zicandu-i:
- S-a simtit ca te durea piciorul nu inteleg de ce ai vrut sa 'rezisti' asa de mult.. dar ma bucur ca mi-ai spus chiar tu adevarul pana in final...!
Zambi usor, intorcandu-si inapoi privirea inainte.
Isi roti apoi capul pana ce putea s-o vada , zicandu-i:
- S-a simtit ca te durea piciorul nu inteleg de ce ai vrut sa 'rezisti' asa de mult.. dar ma bucur ca mi-ai spus chiar tu adevarul pana in final...!
Zambi usor, intorcandu-si inapoi privirea inainte.
Hero- Moderator
-Uite,nu-mi plac doctorii,bine?Dar ramai cu mine,te roooog.Nu ma lasa acolo singura.Incepu sa se roage de el ca un copil mic.Sper sa nu ma apuce plansu imediat ce il vad pe doctor.Nu-i pot suferi...de mica nu mi-au placut.Uhm...da,ciudat pentru varsta mea.I know.
- Stiu cum te simti...! La fel e si la varsta mea... Nu mai trebuie sa te rogi am inteles ca nu vrei si da am sa raman cu tine...! Doar cu o conditie: sa ma lasi sa am eu grija de rana aceea, s-a facut ?
Hero- Moderator
-Uhm...Daca asta vrei.Zambi scurt.Dar,eu tot cred ca nu mi se va vindeca rana...Daca nu voi mai putea sa merg niciodata?Ce ma fac? Incepuse iar sa planga.Firar !Am zis ca nu voi mai plange... Spuse ea oprindu-se din plans.Dar peste putin timp,iar incepuse sa-i curga siroaie de lacrimi.Nu se putea controla.
Isi dadu mainile jos de pe volan, intorcandu-se cu privirea catre tanara si incepu sa-i stearga lacrimile.
- Nu-i sta bine unei fetei frumoase sa planga...! spuse el cand ii intalni ochii aproape inrositi. Si nu mai gandi asa pesimist... scoase baiatul usor limba. Se poate sa se faca, vei putea merge, vei patina ca o lebada din nou! incerca s-o incurajeze, terminand cu stergerea lacrimilor.
- Nu-i sta bine unei fetei frumoase sa planga...! spuse el cand ii intalni ochii aproape inrositi. Si nu mai gandi asa pesimist... scoase baiatul usor limba. Se poate sa se faca, vei putea merge, vei patina ca o lebada din nou! incerca s-o incurajeze, terminand cu stergerea lacrimilor.
Hero- Moderator
-Hero...Ii sopti incet numele ,zambind scurt si il lua de mana .Ma simt asa prost... daca nu te opream la patinoar,acum nu ar mai trebui sa te ocupi de mine.Ofta scurt.Numai eu sunt de vina. Imi pare rau. Il imbratisa,iar lacrimele ei ii curgeau pe bluza lui.
- Stai linistita, ar trebui sa te calmezi altfel iti faci mai rau...! incerca acesta s-o avertizeze, cuprinzand-o inapoi si spera ca fata sa-si revina. Si in plus a fost vointa libera, nu m-ai obligat.
Incepu s-o mangaie usor pe spate pentu a o calma.
Incepu s-o mangaie usor pe spate pentu a o calma.
Hero- Moderator
-Poate... Il stranse mai tare in brate si se opri din plans.Cateodata imi doresc sa nu fi existat vreodata. Intru mereu in probleme si ma ranesc deseori. Daca nu as fi existat,nu si-ar mai bate nimeni capul cu mine.
Simti usor cum il durea cand auzi vorbele acelea; cum ar putea sa le zica ?
- Dar poate sunt oameni care le place sa-si bata capul cu tine....deci ai motiv sa existi.. "si ar mai fi unul..!"
- Dar poate sunt oameni care le place sa-si bata capul cu tine....deci ai motiv sa existi.. "si ar mai fi unul..!"
Hero- Moderator
-Numai surorii mele ii place sa'si bata capul cu mine. In rest,toti ma ignora.Sau daca cineva intra in viata mea,pleaca... Deci ma simt de parca nici nu as fi existat. Si m-am si obisnuit sa fiu singura tot timpul. Ofta lung.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: Orasul :: Patinoarul
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|