Exersand..
+4
Sayuri
Yusuke Yamamoto
Hero
Nozomi Sasaki
8 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Patinoarul
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Exersand..
Ii placea mult sa patineze si se inscrisese la un concurs.Trebuia sa exerseze.Isi pusese patinele in picioare si intra pe gheata.Zambi usor. Incepu sa faca piruiete,dar cazu dintr-odata.
-Firar!Nu pot sa cred ce impiedicata sunt ! Se taiase putin la picior dar nu-i pasa.Continua sa exerseze. Pe gheata ramaneau urme de sange.
-Firar!Nu pot sa cred ce impiedicata sunt ! Se taiase putin la picior dar nu-i pasa.Continua sa exerseze. Pe gheata ramaneau urme de sange.
Nozomi Sasaki- Mesaje : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Exersand..
Tocmai ce plecase, dar is aminti ca uita ceva cand era afara.
- " Firar!" isi spuse acesta dandu-si o palma peste ceafa si se intoarse inapoi in patinuar, pentru a-si recupera rucsacul, pierdut.
Ajuns acolo, uita sa-si mai puna patinele, aproape facand o spaghata pana la pamant, cand atinse gheatza, dar isi reveni exact la timp.
- " De cand e gheatza rosie?!" ramase tanarul mirat, uitandu-se inainte pana ce vazu fata ce patina cam greu.
- " Abuf, ce zi mi-am ales sa fiu ametit!"
- " Firar!" isi spuse acesta dandu-si o palma peste ceafa si se intoarse inapoi in patinuar, pentru a-si recupera rucsacul, pierdut.
Ajuns acolo, uita sa-si mai puna patinele, aproape facand o spaghata pana la pamant, cand atinse gheatza, dar isi reveni exact la timp.
- " De cand e gheatza rosie?!" ramase tanarul mirat, uitandu-se inainte pana ce vazu fata ce patina cam greu.
- " Abuf, ce zi mi-am ales sa fiu ametit!"
Hero- Moderator
Se aseza in fund pe gheata privindu-si rana.Incepu sa cante o melodie,neobservandu-l pe baiat. Isi sterse sangele de pe picior cu mana.Bineinteles,arata de parca ar fi omorat pe cineva.Sangele continua sa curga si ea se enervase asa ca nu-i mai pasa deloc. Se ridica in picioare si incepu sa patineze din nou,dar cazu iar din cauza durerii.
-Firar ! A lovit usor gheata cu pumnul. Daca continui asa,nu o sa castig niciun concurs .
-Firar ! A lovit usor gheata cu pumnul. Daca continui asa,nu o sa castig niciun concurs .
- " Si de asta era vopsita gheatza rosie..!" gandi el, dandu-si seama ca nu trebuia sa se gandeasca la glume in clipa aceea.
Isi zari rucsacul la margine, mergand intr-o goana dupa el. Si cum ii statea in fire sa nu lase un om cand poate sa-l ajute, ofta scurt, patinand cu talpa tenisilor pana la fata.
- Daca continui asa noua ta locuinta va fi un minunat pat alb intre 4 pereti de aceeasi culoare...! spuse el cu referire la spital, aplecandu-se la acelas nivel cu fata.
- Da-mi voie sa te ajut!
Isi zari rucsacul la margine, mergand intr-o goana dupa el. Si cum ii statea in fire sa nu lase un om cand poate sa-l ajute, ofta scurt, patinand cu talpa tenisilor pana la fata.
- Daca continui asa noua ta locuinta va fi un minunat pat alb intre 4 pereti de aceeasi culoare...! spuse el cu referire la spital, aplecandu-se la acelas nivel cu fata.
- Da-mi voie sa te ajut!
Hero- Moderator
yusuke isi puse patinele si veni si el intrand in patinoar. Nu bine intra ca direct cazu.
"si da sunt prost!"isi zise el in gand ridicandu-se si observandu-l pe Heroo
"si da sunt prost!"isi zise el in gand ridicandu-se si observandu-l pe Heroo
Nu spuse nimic.Il lasase sa faca ce vrea. Apoi il zari pe baiatul care cazu.
-Mai ai un pacient,domnule doctor!Mai bine du-te la el...Are mai multa nevoie de tine,nu crezi? Zambi usor si se indeparta putin de baiat.
-Mai ai un pacient,domnule doctor!Mai bine du-te la el...Are mai multa nevoie de tine,nu crezi? Zambi usor si se indeparta putin de baiat.
Isi indrepta privirea catre fratele sau, facandu-i cu mana.
- El e mai mare ca mine deci se poate descurca! Si in plus daca eu am putut patina fara patine, asa poate si el cu...! Da nu-i zii, da ? vorbi el pe ton soptit, indreptandu-si ianpoi atentia catre rana si facea o expresie cam urata.
- Cred ca va trebui sa renunti o vreme ca sa se odhineasca piciorul!
Isi umbla prin rucsac, incepand sa 'dea leac' ranei deschise.
- El e mai mare ca mine deci se poate descurca! Si in plus daca eu am putut patina fara patine, asa poate si el cu...! Da nu-i zii, da ? vorbi el pe ton soptit, indreptandu-si ianpoi atentia catre rana si facea o expresie cam urata.
- Cred ca va trebui sa renunti o vreme ca sa se odhineasca piciorul!
Isi umbla prin rucsac, incepand sa 'dea leac' ranei deschise.
Hero- Moderator
-Uhm...nu te chinui prea mult.Oricum cad iar. Yay! Ii placu paru baiatului si il ciufuli putin. Zambi usor. Sper ca nu te superi dar imi place parul tau. Ii spuse privind cerul.Incepuse sa ninga.
Isi aranja parul inapoi dupa ciufuleala, terminand cu bandajul in cateva clipe.
- Acum esti gata! remarca tanarul usor, ridicandu-se in picioare si uitandu-se pentru o clipa la ninsoare, ramanand in loc.
- Acum esti gata! remarca tanarul usor, ridicandu-se in picioare si uitandu-se pentru o clipa la ninsoare, ramanand in loc.
Hero- Moderator
-Hey,thanx.Nu-ti pui si tu patinele? Zambi larg indreptandu-si privirea spre picioarele baiatului. Sau,mai bine m-as aseza...da' n-am de gand sa ma duc pana la geanta...S-a asezat pe gheata si il privi pe baiat.
Isi puse patinele si intra pe gheata. Incepu sa patineze,dar la un moment dat o zari se sora ei stand jos pe gheata"oare de ce nu ma mira sa o vad pe jos"
-Tot pe jos? spuse fata ajungand in dreptul surorii sale
-Tot pe jos? spuse fata ajungand in dreptul surorii sale
Sayuri- Mesaje : 77
-Se pare ca da...Chicoti usor. Nu vrei sa iei si tu un loc?Sa stii ca e comfortabil ! Am tras-o de mana incat sa cada. Incepu sa rada incet.
Am venit si eu la patinoar pentru a ma relaxa dupa o zi obositoare de antrenamente. Am alunecat usor pe gheata pana cand l-am vazut pe Yusuke cum se chinuie. M-am dus la el exact cand era sa cada si l-am prins de brat.
-Ai grija, mama, ca tu te rupi tot...!
-Ai grija, mama, ca tu te rupi tot...!
Sheila- Mesaje : 230
Am intrat pe gheata pentru prima data.Am inceput sa patinez usor incercand sa imi tin echilibrul...bine inteles daca nu trageam o tranta nu era sanatoasa.M-am ridicat d epe gheata continuand sa mai patinez..
Alice- Mesaje : 287
- Veti raci, mai bine va ridicati! le avertiza acesta, sperand sa ii ia in considerare sfatul. Ahm acum ca a venit cineva ce poate avea grija de tine.. eu m-am carat!
Isi trase rucsacul pe umar si facu usor cu mana, intorcandu-se si dand-o spre iesire.
- " Huh incep sa devin maiestru la patinat fara patine!" realiza acesta ca inca nu-si luase izba.
Isi trase rucsacul pe umar si facu usor cu mana, intorcandu-se si dand-o spre iesire.
- " Huh incep sa devin maiestru la patinat fara patine!" realiza acesta ca inca nu-si luase izba.
Hero- Moderator
Se ridicase rapid soptindu-i lui Sayuri "Asteapta putin !".Patina cat de repede putu pana la baiat prinzandu-l si strangandu-l tare de mana.
-Mai stai...Te rog. Privi in jos.
-Mai stai...Te rog. Privi in jos.
M-am plictisit repede si am iesit de pe patinuar si mam schimbat din nou in adidasi.M-am pus pe banca uitandu-ma la ceilalti cum se distrau..,,asta e nu sunt buna la patinat"mam gandit zambind.
Alice- Mesaje : 287
Zambi incet, intorcandu-si capul catre fata pentru a o privi.
- E o invitatie dragutza dar nu am patinele...! Stiu ca am devenit profesionist la a patina fara ele, dar nu stiu cat ma mai pot risca sa nu iau cateva trante bune. Oricum iti multumesc!
- E o invitatie dragutza dar nu am patinele...! Stiu ca am devenit profesionist la a patina fara ele, dar nu stiu cat ma mai pot risca sa nu iau cateva trante bune. Oricum iti multumesc!
Hero- Moderator
-Mi le dau si eu jos.Doar ramai... Spuse ea ducandu-se la geanta ei si scotandu-si tenisii care alunecau al naibii de tare pe gheata. Se chinui sa nu se intoarca cu roatele in sus.
-Mda.Deci...r..Mai avea putin si cadea...Ramai?
-Mda.Deci...r..Mai avea putin si cadea...Ramai?
Ii zari dezechilibrul si ofta, dupa care se apropie de fata.
- Bine, bine raman...! Numai puneti inapoi patinele inainte sa o iei de-a tura pe spate.. se pregati acesta ca s-o sprijine, in caz de orice. " Si asa are probleme cu piciorul..!" gandi el cand vazu cum se chinuie.
- Bine, bine raman...! Numai puneti inapoi patinele inainte sa o iei de-a tura pe spate.. se pregati acesta ca s-o sprijine, in caz de orice. " Si asa are probleme cu piciorul..!" gandi el cand vazu cum se chinuie.
Hero- Moderator
Zambi larg.
-Ok...imi pun patinele...Cand sa se duca pana la geanta,o durere ii navali piciorul ranit si cazu pe gheata. Isi stranse piciorul cu mainile.Ma doare! O durea asa tare incat ii curgeau lacrimele pe obraji.
-Ok...imi pun patinele...Cand sa se duca pana la geanta,o durere ii navali piciorul ranit si cazu pe gheata. Isi stranse piciorul cu mainile.Ma doare! O durea asa tare incat ii curgeau lacrimele pe obraji.
Veni rapid langa ea, ridicand-o de jos pana ce ajunse in brate. Ofta scurt si apoi zise:
- Cred ca ar trebui sa iei o pauza si sa-ti verifici piciorul ala printr-o radiografie. Te duc eu pana acolo!
Se uita la lacrimile ei cu compasiune, continuand:
- Gandeste-te la altceva, nu la durere, ceva ce-ti place.
- Cred ca ar trebui sa iei o pauza si sa-ti verifici piciorul ala printr-o radiografie. Te duc eu pana acolo!
Se uita la lacrimile ei cu compasiune, continuand:
- Gandeste-te la altceva, nu la durere, ceva ce-ti place.
Hero- Moderator
Isi incolaci mainile dupa gatul lui si isi puse capul pe umarul sau.
-Sigur voi fi bine? Intreba ea cu o voce tremurata si iar incepura sa-i curga siroaie de lacrimi. Scuze,nu pot sa ma opresc.Doare rau... foarte rau...
-Sigur voi fi bine? Intreba ea cu o voce tremurata si iar incepura sa-i curga siroaie de lacrimi. Scuze,nu pot sa ma opresc.Doare rau... foarte rau...
- Sigur vei fi.. imediat ce te vede un doctor...! se apleca usor, pentru a-i putea lua si rucsacul si apoi se intoarse, incepand sa circule usor pe gheatza pentru a nu si-o lua amandoi in cap, la propriu.
Hero- Moderator
Se lipi mai tare de el.
-Si presupun ca tre' sa stau in casa ceva timp...sau mai rau,in spital.O sa ma plictisesc singura.Mai bine nu ma duce la niciun doctor.Poate mi se vindeca rana singura...
-Si presupun ca tre' sa stau in casa ceva timp...sau mai rau,in spital.O sa ma plictisesc singura.Mai bine nu ma duce la niciun doctor.Poate mi se vindeca rana singura...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: Orasul :: Patinoarul
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|