o baie in timpul noptii
2 participanți
Butterfly Cry :: Out of town :: Cascada
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: o baie in timpul noptii
-Nenorocitul! am urlat. Mi-a omorat fratele!
M-am uitat din nou catre cascada si l-am zarit pe acelasi vampir, stand in piciare, dar fara o mana. Parea destul de nervos incat sa ma rupa in bucatele, dar eu eram si mai nervoasa ca el. M-am ridicat in picioare si am intins din nou arma catre el.
-De data asta nu ratez. am spus privindu-l urat.
V: -Nu si daca te prind eu inainte.
Atunci a venit catre mine cu o viteza extraordinara. Abia l-am putut vedea. Am inchis ochii si am apasat tragaciul armei. Impuscatura se auzi cu ecou in padurea deasa iar apoi se auzi un zgomot ca si cum ar fi cazut ceva. Am deschis ochii...Alice era inca langa mine, iar vampirul...vampirul deja era scrum. Am scapat arma si am cazut in genunchi, privind in gol, ca si cum as fi fost in transa.
-Dorian...
M-am uitat din nou catre cascada si l-am zarit pe acelasi vampir, stand in piciare, dar fara o mana. Parea destul de nervos incat sa ma rupa in bucatele, dar eu eram si mai nervoasa ca el. M-am ridicat in picioare si am intins din nou arma catre el.
-De data asta nu ratez. am spus privindu-l urat.
V: -Nu si daca te prind eu inainte.
Atunci a venit catre mine cu o viteza extraordinara. Abia l-am putut vedea. Am inchis ochii si am apasat tragaciul armei. Impuscatura se auzi cu ecou in padurea deasa iar apoi se auzi un zgomot ca si cum ar fi cazut ceva. Am deschis ochii...Alice era inca langa mine, iar vampirul...vampirul deja era scrum. Am scapat arma si am cazut in genunchi, privind in gol, ca si cum as fi fost in transa.
-Dorian...
Sheila- Mesaje : 230
Data de inscriere : 03/01/2010
AM ramas nemiscata pe iarba uitandu-ma la ea..nu stiam ce sa spun nu ma puteam misca nu imi gaseam vocea sa spun ceva..dar ce aveam se spus?nimic...
Alice- Mesaje : 287
Mi-am adus aminte de Alice si m-am intors catre ea.
-Iarta-ma...ia-m spus aproape soptit. Nu trebuia sa vezi nimic din ce se intamplase...
-Iarta-ma...ia-m spus aproape soptit. Nu trebuia sa vezi nimic din ce se intamplase...
Mi-am revenit ridicandu-ma de jos si nu stiam ce sa spun...inca ma mai gandeam cum sa vorbesc pana la urma i-am spus zmabind:
-Nu-i nimik..stai linistita..dar tu esti bine?am spus ultima parte mai in sopata.
-Nu-i nimik..stai linistita..dar tu esti bine?am spus ultima parte mai in sopata.
-Da. am spus cu vocea tremuranda. Sunt bine...Doar ca acum sunt mai motivata ca sa omor creaturile supranaturale.
M-am ridicat in picioare si am simtit cum ochii mi se inrosesc...la propriu. M-am uitat la Alice si am intrebat-o.
-Culoarea ochilor mei e verde, nu?
M-am ridicat in picioare si am simtit cum ochii mi se inrosesc...la propriu. M-am uitat la Alice si am intrebat-o.
-Culoarea ochilor mei e verde, nu?
-Da..mai este verde am spus.M-am uitat atent si inca mai era verde.Ce s-a intamplat acum nu o sa uit prea curand..asa ca nu ma mai mira cam nimic.
-NU cred ca ma va mai mira ceva acum..am spus pe jumatate.
-NU cred ca ma va mai mira ceva acum..am spus pe jumatate.
Am inchis ochii si i-am strans tare pana cand m-am simtit normal. Am inspirat adanc si am expirat.
-Am avut senzatia ca mi se schimba culoarea ochilor...
-Am avut senzatia ca mi se schimba culoarea ochilor...
-NU este ok..am spus.M-am asezat din nou pe iarba de data asta mam intins uitandu-ma printe copaci..si mam gandit ce as putea face acum...
-Ce o sa faci?am intrebat-o soptit.
-Ce o sa faci?am intrebat-o soptit.
-Sunt mai motivata ca inainte sa omor bestiile astea. am spus uitandu-ma la cer.
Mi-am luat hainele pe mine si arma in spate.
-N-am vrut sa te bag in toata povestea asta. Iarta-ma...
Mi-am luat hainele pe mine si arma in spate.
-N-am vrut sa te bag in toata povestea asta. Iarta-ma...
-Nu-i nimik..stai calma nu este nici o problema..cred ca ar fi timpul sa merg is eu acasa..Am spus dar adevarul era ca nu vream sa plec..ma simteam super bine aici.
-Scuze ca ti-am stricat seara, draga.
M-am uitat la ea si am zambit.
-Totusi...ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem mai bine.
Apoi am tasnit de langa ea sarind in fiecare copac, exact cum am venit.
M-am uitat la ea si am zambit.
-Totusi...ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem mai bine.
Apoi am tasnit de langa ea sarind in fiecare copac, exact cum am venit.
M-am imbracat si am luat-o si eu pe jos catre casa.Era destul de tarziu si in padure era intuneric..am mers incet fara ami face griji de ceva..doar nu imi va aparea un vampir in fata acum sa fim seriosi.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: Out of town :: Cascada
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|