o baie in timpul noptii
2 participanți
Butterfly Cry :: Out of town :: Cascada
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
o baie in timpul noptii
Am mers prin padure dupa 12 noaptea pana ce am ajuns la cascada.Mi-am dat hainele jos ramanand doar in costumu de baie care era rosu cu alb si am intrat incet in apa rece.Intr-un fel apa ma linistea si ma simteam in largul meu..era cam rece dar nu prea imi pasa de cat de rece este.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: o baie in timpul noptii
Eram in apropiere de cascada si am decis sa merg sa fac o baie. Am sarit din copac in copac pana am ajuns acolo. Am zarit-o pe Alice si am zambit usor.
Dupa ce am sarit jos am mers pana pe mal.
-Buna, Alice! am spus facandu-i cu mana.
Dupa ce am sarit jos am mers pana pe mal.
-Buna, Alice! am spus facandu-i cu mana.
Sheila- Mesaje : 230
AM tresarit la auzul vocii ei si mam intors intre ea.Am iesit din apa si pana la urma i-am raspuns cu jumatate de gura:
-Hy...ce faci aici asa de tarziu?am intrebat-o putin mirata.
-Hy...ce faci aici asa de tarziu?am intrebat-o putin mirata.
Eram la vanatoare atunci. Nu stiam cum sa-i spun asta. Mi-am ascuns armele in spate si am zambit.
-Uhh...nu m-ai crede daca ti-as spune...
-Uhh...nu m-ai crede daca ti-as spune...
Am stat un pic pe ganduri si mam gandit daca as credeo...,,cred ca da ce ar putea fii asa iesit din comun?"mam gandit..pana la urma iam raspuns:
-Spunemi ca sunt curioasa...nu oricine umbla noaptea fara nici un motiv cu exceptia mea..am spus.
-Spunemi ca sunt curioasa...nu oricine umbla noaptea fara nici un motiv cu exceptia mea..am spus.
Am oftat usor si am scos de la spate un AK47 cu luneta si modificata putin decat cea normala.
-Sunt la vanatoare. am spus. Vanez lucruri supranaturale...such as: vampiri, demoni, vietati supranaturale.
Am lasat arma jos si am inceput sa imi dau lucrurile jos de pe mine, pana cand am ramas in costumul de baie negru. Am intrat in apa pana la brau, asteptand reactia fetei.
[offline] AK47 e o mitraliera xD[/offline]
-Sunt la vanatoare. am spus. Vanez lucruri supranaturale...such as: vampiri, demoni, vietati supranaturale.
Am lasat arma jos si am inceput sa imi dau lucrurile jos de pe mine, pana cand am ramas in costumul de baie negru. Am intrat in apa pana la brau, asteptand reactia fetei.
[offline] AK47 e o mitraliera xD[/offline]
Am rama putin surprinsa de ce facea fata dar nu mi s-a parut asa de vai doamne cum imi spusese...ma tot rodea curiozitatea pe dinauntru si am intrebt-o mai incet:
-Iti place de cineva de pe aici?
-Iti place de cineva de pe aici?
Mi-am prins parul intr-un coc urias la spate inainte sa intru de tot in apa si m-am dus catre fata. I-am zambit cald.
-N-am vre-un preferat inca...trebuie sa cunosc persoanele mai bine...dar pana acum am vorbit doar cu Yusuke si Ryu.
Am ajuns langa ea si m-am oprit.
-De ce?
-N-am vre-un preferat inca...trebuie sa cunosc persoanele mai bine...dar pana acum am vorbit doar cu Yusuke si Ryu.
Am ajuns langa ea si m-am oprit.
-De ce?
Am simiti parca mia bine ca aflasem lucrul acesta..nu stiu parca imi era frica de ceva anume..pana la urma mam linistit iam zambit si am spus:
-De curioasa doar...
-De curioasa doar...
-Minti. am spus scotand limba in joaca. Stiu ca iti place de cineva anume si asta te nelinisteste, avand in vedere ca sunt mai multe fete pe aici...o vad in ochii tai.
I-am zambit cald si am continuat:
-Iarta-ma pentru indiscretie dar poti sa-mi spui orice.
I-am zambit cald si am continuat:
-Iarta-ma pentru indiscretie dar poti sa-mi spui orice.
Am ramas putin surprinsa si mam gandit cum sa o spun mai usor..mi-am mutat repede privirea printre copaci si ma gandeam la un raspuns mia logic.
-Pai..intr-un fel imi place de cineva...da chiar am fost curioasa daca placi si tu pe cineva..pe bune..am spus zambind.
-Pai..intr-un fel imi place de cineva...da chiar am fost curioasa daca placi si tu pe cineva..pe bune..am spus zambind.
Am chicotit usor si am privit-o bland.
-Nu sunt genul de persoana care se indragosteste din prima. Spune-mi...care e acea persoana de care iti place?
Am zambit usor si am asteptat raspunsul ei.
-Nu sunt genul de persoana care se indragosteste din prima. Spune-mi...care e acea persoana de care iti place?
Am zambit usor si am asteptat raspunsul ei.
-Pai...nu il plac vai doamne doar ca ma simt super in preajma lui este..Yusuke..am spus lasand capul in jos.M-am uitat prin prejur fara nici un chef sa vorbesc despre asta..numa na.,..
-Eram sigura! am spus chicotind. E un tip de treaba. E haios rau de tot.
Am zambit larg si am privit-o bland.
-Ceva imi spune ca si el te indrageste foarte mult...
Am zambit larg si am privit-o bland.
-Ceva imi spune ca si el te indrageste foarte mult...
am ramas putin surprinsa de spusele fetei...,,cum unu ca el sa ma placa pe mine?"nu imi venea sa cred...asa ceva nu se putea sunt nu stiu cate fete pe aici si chiar pe mine..
-Pai...nu stiu ce sa zic...aaa adika sunt o gramada de fete pe aici..
-Pai...nu stiu ce sa zic...aaa adika sunt o gramada de fete pe aici..
-Tocmai de aia a ales-o pe cea mai buna. Nu sunt absolut sigura, dar stiu ca macar putin te indrageste si el. i-am facut cu ochiul si i-am zambit.
M-am lasat pe spate in apa rece si am oftat adanc.
-Nu cred ca am reusit sa ne cunoastem asa de bine. am spus. Vrei sa imi spui ceva despre tine?
M-am lasat pe spate in apa rece si am oftat adanc.
-Nu cred ca am reusit sa ne cunoastem asa de bine. am spus. Vrei sa imi spui ceva despre tine?
M-am uitat inca la ea socata...am rasuflat usurata si am spus:
-pai...ma numesc Alice,sunt din Italia,imi place sa cant la pian,toata lumea zice ca am o culoare de ochi superba si mi-am pierdut parintii acum cateva luni si pe fratele meu de cativa ani.Am spus.Acum ii randul tau.
-pai...ma numesc Alice,sunt din Italia,imi place sa cant la pian,toata lumea zice ca am o culoare de ochi superba si mi-am pierdut parintii acum cateva luni si pe fratele meu de cativa ani.Am spus.Acum ii randul tau.
-Imi pare rau de familia ta. am spus privind-o. Am tras aer in piept si am continuat: Ma numesc Matsuharu Sheila, sunt din Japonia, sunt vanator de chestii supranaturale, imi place sa cant la vioara si sa impusc chestii. Parintii mei au fost ucisi de un vampir acum cateva saptamani, sora mea mai mare acum cateva zile a fost omorata si ea de un demon, iar fratiorul meu mai mic a reusit sa scape, ca mine. Cam atat ar fi...
Am privit-o zambind.
Am privit-o zambind.
-Imi pare rau de parintii si sora ta.Am spus ptuin trista.
Am stat sa ma gandesc la ceva dar nu stiam la ce anume.Nu imi venea nimic in momentul de fata sa spun asa ca mai bine am tacut si mam uitat prin padure.
Am stat sa ma gandesc la ceva dar nu stiam la ce anume.Nu imi venea nimic in momentul de fata sa spun asa ca mai bine am tacut si mam uitat prin padure.
-Stai linistita...s-au dus intr-un loc mai bun! am spus eu zambind.
La un moment dat am simtit prezenta unei fiinte supranaturale in jurul nostru. Am tasnit din apa si am apucat repede arma care zacea pe jos. Am intins-o spre padure si am asteptat sa mai faca o miscare.
-Nu te misca! am spus in soapta fetei. Nu suntem singure.
La un moment dat am simtit prezenta unei fiinte supranaturale in jurul nostru. Am tasnit din apa si am apucat repede arma care zacea pe jos. Am intins-o spre padure si am asteptat sa mai faca o miscare.
-Nu te misca! am spus in soapta fetei. Nu suntem singure.
Am stat nemiscata..si surpinsa de gestul fetei in acelasi timp.Nu am crezut ca se poate aici sa vina vreun vampir sau ceva de genu..doamne ajuta ca nu mai sunt singura.
Eram cu urechile ciulite la orice sunet. Ma uitam in dreapta si in stanga precauta, dar fara sa misc capul. Atunci am auzit din spatele meu o crenguta rupandu-se si m-am intors brusc cu arma indreptata spre cascada. Atunci l-am vazut. Era vampirul ce mi-a omorat parintii. M-am incordat si am asteptat sa faca o miscare.
Vampirul: - Te-am gasit in sfarsit, draguto...! spuse el, masurandu-ma din priviri. Parca ai mai crescut.
N-am spus nimic, asteptam doar sa atace.
Vampirul: - Te-am gasit in sfarsit, draguto...! spuse el, masurandu-ma din priviri. Parca ai mai crescut.
N-am spus nimic, asteptam doar sa atace.
Am ramas nemiscata si ma uitam ciudat la vampirul care aparuse..faza era ca nu mai vazusem pana acum nici un vampir si un om nomral adika in afara de cei care nu ii vaneaza ar fi luat-o la fuga..dar eu nu puteam stateam nemiscata uitanduma la el.
Ma uitam in ochii lui rosii si asteptam sa faca vre-o miscare. El se plimba de colo colo studiindu-ma.
V: -Ahh....incepu el. Esti la fel de frumoasa ca mama ta...Doar ca ea nu isi vopsise parul niciodata.
-Ai venit sa discuti despre frumusete? am intrebat ironic.
V: -Nu...am venit sa te anunt ceva.
M-am uitat la el urat si mi-am inclestat dintii.
V: -Fratiorul tau, Dorian, a fost gasit mort azi-dimineata langa un rau, nu departe de aici...Se suspecteaza ca a fost asasinat....Asasinat de un Vampir...
Mi s-au inmuiat picioarele cand am auzit.'Dorian!'
-Fir-ai tu sa fi de vampir nenorocit ce esti! am strigat tare, apasand pe tragaci in acelasi timp.
N-am vazut bine unde nimeresc, dar stiu ca vampirul cazu iar apoi disparu. Am cazut in genunchi si am dat cu pumnii in pamant.
-Dorian! am urlat tare, in timp ce lacrimile imi cadeau pe obraz.
V: -Ahh....incepu el. Esti la fel de frumoasa ca mama ta...Doar ca ea nu isi vopsise parul niciodata.
-Ai venit sa discuti despre frumusete? am intrebat ironic.
V: -Nu...am venit sa te anunt ceva.
M-am uitat la el urat si mi-am inclestat dintii.
V: -Fratiorul tau, Dorian, a fost gasit mort azi-dimineata langa un rau, nu departe de aici...Se suspecteaza ca a fost asasinat....Asasinat de un Vampir...
Mi s-au inmuiat picioarele cand am auzit.'Dorian!'
-Fir-ai tu sa fi de vampir nenorocit ce esti! am strigat tare, apasand pe tragaci in acelasi timp.
N-am vazut bine unde nimeresc, dar stiu ca vampirul cazu iar apoi disparu. Am cazut in genunchi si am dat cu pumnii in pamant.
-Dorian! am urlat tare, in timp ce lacrimile imi cadeau pe obraz.
M-am pus in genunchi langa ea si ma simteam ca si cum ar fi murit Alex inca o data...pana la urma am spus:
-imi...imi pare rau de fratiorul tau..Am inceput sa ii sterg lacrimile si sa incerc sa o linistesc.
-imi...imi pare rau de fratiorul tau..Am inceput sa ii sterg lacrimile si sa incerc sa o linistesc.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: Out of town :: Cascada
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|