True Love>Sany`s room
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
True Love>Sany`s room
Am intrat in camera aruncandu`mi bagajele...mi`am scos MP4 si am inceput sa ascult muzica...ma mutam dintr`un loc in altul ajungand la pervazul geamului..m`am asezat jos ascultand in continuare...
Ultima editare efectuata de catre SanyChan in Lun Ian 04, 2010 12:22 am, editata de 1 ori
SanyChan- Mesaje : 18
Data de inscriere : 04/01/2010
Re: True Love>Sany`s room
off:Sanyy :-w ce am vorbit eu cu tine?
on:
yusuke auzi ca are o noua vecina asa ca se afisa in fata usii ei si batu de doua ori . Isi baga mainile in buzunar si se rezema de perete uitandu-se in gol asteptandu-si raspunsul
on:
yusuke auzi ca are o noua vecina asa ca se afisa in fata usii ei si batu de doua ori . Isi baga mainile in buzunar si se rezema de perete uitandu-se in gol asteptandu-si raspunsul
Am auzit ceva la usa...mi`am scos castile si mi`am bagat MP4`ul in buzunar...m`am ridicat si ma indreptam incet spere usa...am asteptat cateva secunde dupa care am deschis..
-Hm...buna
-Hm...buna
Yusuke o privi pret de cateva clipe pe fata ce tocmai ii deschise usa si zambi scurt
-Hello... sper ca nu deranjez... eu sunt Yusuke... zise el ridicand o mana in semn de salut
-Hello... sper ca nu deranjez... eu sunt Yusuke... zise el ridicand o mana in semn de salut
-Nu...nu deranjezi ,intra!Oh,eu sunt Sany..incantata!Am spus eu dandu`ma la o parte facandu`i loc baiatului sa intra dupa care am inchis usa...
-Deci...vrei ceva de baut?
-Deci...vrei ceva de baut?
Yusuke intra inauntru zambin apoi se intoarse catre fata cu acelasi zambet pe fata
-Pai cu nimic nu te deranja... zise el dand din umeri apoi privind-o pe Sany
-Pai cu nimic nu te deranja... zise el dand din umeri apoi privind-o pe Sany
Am pus jos bagajele de pe canapea si scaun pentru ai face loc lui Yusuke sa se aseza...dupa care am adus din bucatarie floricele si o tava cu 2 pahare si cateva bauturi...
Yusuke se aseza jos pe scuan privind-o pe Sany
-Dar nu trebuia sa te deranjezi serios acuma... zise el vazand ca tanar aduce o tava cu ea
-Dar nu trebuia sa te deranjezi serios acuma... zise el vazand ca tanar aduce o tava cu ea
-Nu e nici un deranj...oricum erau pregatite.Spun eu zambind dupa care am lasat pe masa tava si floricelele si m`am asezat si eu jos pe canapea, aruncand MP4 pe pat...
-Aha... eh mersi atunci ce pot sa zic... zise tanarul dand din umeri si zambind
-Ascultai muzica??zise el orbservand mp4-ul fetei care tocmai il aruncase pe pat
-Ascultai muzica??zise el orbservand mp4-ul fetei care tocmai il aruncase pe pat
-Pai am ascultat putina muzica pana sa vi tu...nu prea aveam ce face...Am pus eu punandu`mi in pahar un ceai de menta...dupa care imi luasem cateva floricele...
-aha... zise el luandu-si cateva floricele in mana si mancand putin din ele
-Um... poti sa vad ce playlist ai?desigur daca doresti... zise el dand din umeri si zambind
-Um... poti sa vad ce playlist ai?desigur daca doresti... zise el dand din umeri si zambind
-Sigur...daca vrei..am spus eu luand MP4 de pe pat si dandu`il baiatului...
-Nu te speria de unele melodii...sunt ale varului meu mai mare...i l`am imprumutat intr`un timp..
-Nu te speria de unele melodii...sunt ale varului meu mai mare...i l`am imprumutat intr`un timp..
-eh stai linistita si eu am un frate mai mic ... dar am noroc ca el imi da melodii dea lui , e cantaret intr-o trupa. zise el dand din umeir si uitandu-se la playlistul fetei
-Asta inseamna ca si tu ai talent la muzica,nu?Am spus eu zambind
Am mai luat cateva floricele pana Yusuke privea playlistul meu...asteptam sa imi vina cateva ideei sa nu ma plictisesc..
Am mai luat cateva floricele pana Yusuke privea playlistul meu...asteptam sa imi vina cateva ideei sa nu ma plictisesc..
-Nu chiar... cant la chitara dar nu vocalist... eu sunt actor .. doar la asta ma pricep... zise el dand din umeir si punand mp4-ul fetei pe pat la loc cu grija
-tu mai ai frati sau surori?
-tu mai ai frati sau surori?
-Am avut o sora mai mica de 3 ani...dar a murit in accident de masina impreuna cu parintii mei..eu am avut norocul sa scap doar cu cateva lovituri si o luna in spital...am pus eu cu cateva lacrimi.
-Eh... imi pare rau... eh baka me >< nu trebuia sa intreb asta... zise el privind-o pe Sany. Se simteea chiar prost ca o facuse sa plaga.
-sorry... sany-chan
-sorry... sany-chan
-Nu e nici o problema!Am pus eu zambind...
-Nu e vina ta pentru ce sa intamplat..oricum imi poti povesti mai multe despre tine?Am spus eu curioasa..
-Nu e vina ta pentru ce sa intamplat..oricum imi poti povesti mai multe despre tine?Am spus eu curioasa..
-Um sigur... pai numele meu intreg e Yusuke Yamamotot , sunt actor , am 1,80 inaltime.... dupa cum vezi par saten si ochii caprui... imi place mult sa cant la chitara,sa imi fac poze si sa ma prostesc... zise el zambind dragalas
Butterfly Cry :: House :: Camera fetelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|