Hm in legatura cu personajele...
5 participanți
Pagina 1 din 1
Hm in legatura cu personajele...
Woah`...>.<'
shet ! Katie' e chioara ?!?!?[scuzati ca am spus asta ]
Dar frate ... chiar nu vede ca acel personaj exista ?!?!? sau a facut asta sa ma enerveze pe mine ?!?!
shet ! Katie' e chioara ?!?!?[scuzati ca am spus asta ]
Dar frate ... chiar nu vede ca acel personaj exista ?!?!? sau a facut asta sa ma enerveze pe mine ?!?!
Cathy- Mesaje : 140
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Hm in legatura cu personajele...
Paiiii dupa mine ar trebui sa pastrati amandoua personajele, pentru ca in avatare nu seamana deloc ...
Kayako,- Mesaje : 98
Data de inscriere : 04/01/2010
in avatare , dar daca vreau sa pun si eu poze ??? e ca si cum as face doua topicuri cu nume diferite dar aceleasi poza ..
Iti pui tu poze, si nu ii pune ea
Uite, atunci cand am pus personajul nu mi-am dat seama ca era luata fiindca poza de la avatarul tau nu prea seamana cu ea in pozele pe care le gasesti cel mai des pe net.
Si cum am mai spus, o sa schimb personajul sau ma rog nu prea stiu ce masuri se iau daca ai acelasi personaj cu alta persoana.
Si pentru cultura ta generala, nu sunt chioara bine? Doar ca nu ma uit la spoiler'e si in plus de ce as vrea sa te enervez, nici nu te cunosc.
Si cum am mai spus, o sa schimb personajul sau ma rog nu prea stiu ce masuri se iau daca ai acelasi personaj cu alta persoana.
Si pentru cultura ta generala, nu sunt chioara bine? Doar ca nu ma uit la spoiler'e si in plus de ce as vrea sa te enervez, nici nu te cunosc.
Katie'- Mesaje : 54
Data de inscriere : 06/01/2010
Poi uite sti ... chiar m-am enervat caci in ultima vreme a inceput sa mi se fure personajele , si nici nu am avut o zi buna azi , dar in fine , daca ai fi o 'fana' Katie Babyface ai gasi poza asta pe net , pe google .
Ma acum am vazut si eu ca personajul meu mai este.Renee schimba-ti personaju' pentru ca eu il aveam dinaintea ta, ok?
Sincera sa fiu nu sunt fana Katie Babyface, inainte imi placea mai mult acum mi-a scazut interesul pentru scene girls si oricum, i'm sorry de faza cu personajele, o schimb asta daca e in regula si gata. Multumita?
Alina daca ea e dinaintea ta pe forum eu spun ca merita sa fie al ei si sa schimbi tu;)
Justin.- Mesaje : 91
Nu e dinaintea mea pe forum.Ea a venit dupa mine.
Okey sunt multumita , dar sti ... si tu pe moment te enervezi . acum asta e . Si daca vrei sa iti schimbi personajul schimbati fisa , si avatarul ...
Katie isi va schimba personajul , daca nu va suporta consecinte, trebuia sa vezi ca mai e luat personajul
Imi schimb si fisa sau doar o modific?
Am modificat, acum sper ca e bine si sper ca nu o are nimeni de Dakota Rose >_<"
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|