New Music !
3 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Music Shop
Pagina 1 din 1
New Music !
Am intrat in magazinul de muzica , da iara se incercau o suta de sitiluri de muzica , ah ce nu imi place aces 'remix' , dar totusi m-am strecurat printre putina lume , cautand cea mai nou si interesant .
Cathy- Mesaje : 140
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: New Music !
Priveam atent niste albume,ascultandu-le pe rand,incercand sa ma decid asupra lor.Desii faceam parte dintr-o formatie imi placea sa ascult tot feluri de genuri muzicale si cum,fiind in oras pentru concert,aveam nevoie de relaxare
Shin- Mesaje : 23
Data de inscriere : 07/01/2010
Am luat un album al trupei Gazette , l-am intors citind ce melodii continea .Intersenat , l-am adaugat si ep acesta e langa celelate albume de la Brokencyde si Evanescence ....
Mi-am dat jos castile de pe urechi,punand albumul langa celelalte pe care le vroiam,cautand ceva de la Evanescence
yusuke intra in magazin cu mainile in buzunar uitandu-se in toate partile. Apoi se duse la sectia cu albume uitandu-se dupa un cd cu Black Eyed Peas
Gasind albumele,am luat cate unul din fiecare,incepand sa le ascult pe rand,decizandu-ma pe care sa-l iau.
-ce neinteresat ... spun cu voce usoara mai mult pentru mine .
M-am apropiat de 'dj' vrand a incerca cd'ul cu albumul celor de la Evanescence , veche trupa dar frumoasa , pacat ca se despartise ...
M-am apropiat de 'dj' vrand a incerca cd'ul cu albumul celor de la Evanescence , veche trupa dar frumoasa , pacat ca se despartise ...
Butterfly Cry :: Orasul :: Music Shop
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|