Trandafiri ... de un rosu sangeriu .
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Gradina
Pagina 1 din 1
Trandafiri ... de un rosu sangeriu .
Paseam usor pe firele verzi si umede de iarba , tocmai se oprise ploaia , de ce eu iesisem ? aveam nevoie disperata de aer ... M-am apropiat cu pasi lenti dar totusi rapizi de trandafri , cerul inorat devenise dintr-o data senin lasand razele lunii albe sa straluceasca .
Cathy- Mesaje : 140
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Trandafiri ... de un rosu sangeriu .
Mergeam linistita pe poteca din gradina. Tocmai ma intorsesem de la cimitir si eram imbracata foarte ciudat. O rochie tip goth neagra cu dantela rosie, iar pelerina neagra lunga pana in pamant cu doua fetze, cealalta fiind rosie.
Ma uitam la trandafirii, ce ma inconjurau din toate partile, zambind bland si trist in acelasi timp. Am oftat usor si m-am asezat pe o banca cu un trandafir in mana.
Ma uitam la trandafirii, ce ma inconjurau din toate partile, zambind bland si trist in acelasi timp. Am oftat usor si m-am asezat pe o banca cu un trandafir in mana.
Sheila- Mesaje : 230
Am privit trandafiri ducandu-mi usor mana peste ei , picaturile reci de apa sarind usor pe pielea mea . Parca doream a smulge unul , dar nu vroiam sa omorr o floare atat de delicata si asa de inocenta , parand .
Am mirosit trandafirul din mana mea si apoi m-am uitat in jur. Am vazut o fata cu parul lung, blond si am fost sigura ca e Cathy. Am zambit usor, dar m-am gandit sa nu o deranjez, asa ca am stat linistita pe bancuta.
Sheila- Mesaje : 230
Mi-am ridicat privirea catre cer , m-ai bine zic catre luna . Am zambit usor , dand a pleca , in casa , era usor racoare , dar nu imi era frig , doar nu aveam ce face acolo .
Butterfly Cry :: House :: Gradina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|