O vizita in biroul directorului
3 participanți
Pagina 1 din 1
O vizita in biroul directorului
Doh am intrat intr-o alta incurcatura doar pentru faptul ca sunt o impiedicata,deci m-am impiedicat si am cazut peste un coleg care a dat cu capu de banca si sa lovit foarte rau iar eu sunt considerata acum o criminala in serie si mno la director.M-am asezat pe bancuta din fata biroului asteptand sa ma cheme careva.
Jullie- Mesaje : 75
Data de inscriere : 04/01/2010
Re: O vizita in biroul directorului
si din nou m-am batut cu un coleg , din nou amenda , din nou la director. Am oftat scurt coborand scarile spre biroul directorului. M-am asezat pe bancuta din fata biroului asteptandu-mi locul. am observat ca nu eram singurul care a venit la director
Taylor Lautner- Mesaje : 10
Data de inscriere : 03/01/2010
-Hey,buna.......................tu de ce ai fost trimis aici??,spuse fata uitandu-se la baiat si apoi la ceas oftand incet deoarece directorul se misca in reluare se pare .
Vin trasa de un profesor , tinandu-ma de bratul drept , avand o fata nervoasa .
-Hey! Mai incet ! strig eu smucindu-ma din mana profesorului .
Chiar asa de grav era daca fumai dupa coltul scoli ?? Eh` si eu , ce scuza proasta , "incercam " ...
-Hey! Mai incet ! strig eu smucindu-ma din mana profesorului .
Chiar asa de grav era daca fumai dupa coltul scoli ?? Eh` si eu , ce scuza proasta , "incercam " ...
Cathy- Mesaje : 140
M-am uitat la fata si dupaia m-am uitat la profesor si nu-mi venea sa cred ticalosul dupa ce ca era si urat mai si spucea copii pe houl scolii ma rog am stat si m-am uitat in continuare la ei dupa care am zis:
-Buna!
-Buna!
-Hey .
Profesorul imi zice sa stau acolo pana vine domnul director .
-Rapandula dreacu`....murmur printre dinti vorbind mai mult pentru mine enervata la culme .
Profesorul imi zice sa stau acolo pana vine domnul director .
-Rapandula dreacu`....murmur printre dinti vorbind mai mult pentru mine enervata la culme .
-Ce faci??sau ma-i degraba ce ai facut??profesorul ala e descreierat sau doar face pe fraierul??,spuse fata uitandu-se la acel profesor care tocmai se pregatea sa plece.
-Ah` nimic grav ... m-a prins fumand dupa scoala ! Bulangiu ratat zic eu continund a injura printre dinti enervata rau
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|