Intr-un Pet Shop
2 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Pet shop
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Intr-un Pet Shop
-Mda , nimeni nu te-a obsrvat , spuse baiatul usor ironic.
-numai , tot magazinul! apoi spuse cu voce mai tare .
-in fine haide sa mergem de aici pana nu iti spargi capul de-a binelea
-numai , tot magazinul! apoi spuse cu voce mai tare .
-in fine haide sa mergem de aici pana nu iti spargi capul de-a binelea
-Si hamsteri tai ia-ti hamsteri si apoi plecam n-am cazut in fund de-a dura degeaba ca sa te duci sa te uiti si sa plece indeasa in punga cati poti dupa care plecam pentru ca in starea asta nu-mi pot cauta caine!
Jullie- Mesaje : 75
Data de inscriere : 04/01/2010
-Dar trebuie sa ii platesc si cum sa ii indes in punga?nu sunt obiecte sunt niste biete finte micute cu suflet!nu ai pic de mine?zise baiatul dand in cap in semn negativ
-Sunt niste biete fiinte fara creier care fac pe molustele intr`un acvariu cu rumegus ,spun eu strambandu-ma la baiat si scotand limba suparata
-Haide iati hamsteri si sa mergem la casa adica la aia cu bani aia la care platesti ma rog sti tu T_T.
-Haide iati hamsteri si sa mergem la casa adica la aia cu bani aia la care platesti ma rog sti tu T_T.
-Esti rea!zise el luandu-si 3 hamsterii si ducandu-i la casa platind pentru ei. Apoi isi lua o cusca , rumegus si multa macare punandusi-le intr-o punga de plastic
-asa sa mergem
-asa sa mergem
Ma uitam la el ca la un extraterestrul nestiind ce vrea el sa faca cu alea
-Esti sigur ca vrei sa mergi asa ??cu rumegusul la vedere??,spun eu uitandu-ma la rumegus care era....urat : )).Iar apoi ma intorc cu privirea spre baiat.
-Esti sigur ca vrei sa mergi asa ??cu rumegusul la vedere??,spun eu uitandu-ma la rumegus care era....urat : )).Iar apoi ma intorc cu privirea spre baiat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Butterfly Cry :: Orasul :: Pet shop
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|