Butterfly Cry
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Amintiri pierdute.

4 participanți

In jos

Amintiri pierdute. Empty Amintiri pierdute.

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Lun Ian 04, 2010 8:38 pm

Venise la acel lac,unde arunca pietre in el cu sora ei.Era asa de apropiata de ea incat nu isi putea lua gandul de la ea.S-a asezat pe iarba luand cateva pietre si aruncand in lac.Ii trezeau niste amintiri frumoase,dar pierdute.Zambea usor privind cum sareau picaturi de apa in aer cand piatra se scufunda in lac.

Ultima editare efectuata de catre Nozomi Sasaki in Joi Ian 07, 2010 8:08 pm, editata de 2 ori
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Data de inscriere : 03/01/2010

Sus In jos

Amintiri pierdute. Empty Re: Amintiri pierdute.

Mesaj Scris de Sayuri Lun Ian 04, 2010 10:26 pm

Trecu pe langa lac si observa o silueta de fata. Se indrepta incet spre ea observand ca este persoana respetiva este chiar sora ei. O privi timp de cateva secunde apoi se furisa in spatele ei speriind-o
-Bau!
Sayuri
Sayuri

Sus In jos

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Lun Ian 04, 2010 10:46 pm

Tresari usor.
-Hm?Cine e? S-a intors si a vazut-o pe Sayuri.I-a sarit in brate.Mi-a fost dor de tineeeee!!!Tipa extaziata strangand-o tare in brate.

Ultima editare efectuata de catre Nozomi Sasaki in Mar Ian 05, 2010 2:15 pm, editata de 1 ori
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Sus In jos

Mesaj Scris de Ryuji Lun Ian 04, 2010 11:41 pm

Statea pe malul lacului de cateva minute bune , pescuind , de fapt asteptand caci pestii se pare ca isi cam luasera concediu si nici nu se aratau , aproape adormise.
Ryuji
Ryuji

Sus In jos

Mesaj Scris de Sayuri Mier Ian 06, 2010 11:43 pm

Incepu sa chicoteasca cand vazu ca fata tresari.
-Si mie de tine...dar nu trebuie sa ma strangi asa de tare in brate si nici nu e nevoie sa tipi..pentu ca aud perfect! spuse fata imbratisand-o si ea.
Sayuri
Sayuri

Sus In jos

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Joi Ian 07, 2010 8:06 pm

-Tu?!Auzi perfect?Nu cred...Incepu ea sa rada.Si,ce vanturi te aduc prin aceste locuri?Stai cumva aici?Da'mi adresa bai,ce mai stai?!Vezi ce mare m-am facut?Chicoti ea usor asteptand ca sora ei sa-i raspunda la intrebari.
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Sus In jos

Mesaj Scris de Qi Yue Joi Ian 07, 2010 8:11 pm

Qi Yue statea undeva pe marginea lacului , cu gandurile aiurea . Isi privea imaginea ce se reflecta in apa , jucandu-se cu mainile prin iarba .
Qi Yue
Qi Yue

Data de inscriere : 07/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Sayuri Joi Ian 07, 2010 11:47 pm

-Woow mai incet cu intrebarile ca nu plec nicaieri..cel putin nu acum.! Si da eu aud perfect sa stii..numai ca tu tipi ca sa ma lasi surda...pai multe lucruri ma aduc pe aici..si da stau prin zona cateva etaje mai sus de tine! spuse chicotind
-Da vad ca ai crescut mult de cand nu te-am mai vazut! ii ciufuli putin parul apoi se aseza pe iarba.
Sayuri
Sayuri

Sus In jos

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Vin Ian 08, 2010 10:48 am

-Aaa,da?!Tare.S-a asezat langa ea . Hmm...si ce'ti mai face iubitelu ?Ridica usor din sprancene si zambi smecher. Isi aranja parul si incepu iar sa arunce cu pietre in lac.
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Sus In jos

Mesaj Scris de Sayuri Vin Ian 08, 2010 10:51 am

Se uita spre ea ridand o spanceana "la ce se refera?" isi zise fata confuza apoi se apropie e ea punandu-i mana pe frunte.
-Febra n-ai...dar ce iubit visezi acolo? Eu nu am iubit! se stramba la fata ciufund-o din nou
Sayuri
Sayuri

Sus In jos

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Vin Ian 08, 2010 11:14 am

-Nu,n-am febra.Iubitul tau..hai ca te-am vazut cu el.De ce nu recunosti ? Ai iubit bre! Incepu ea sa rada .Te-ai lovit la cap si ai uitat tot?Clipi des.
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Sus In jos

Mesaj Scris de Sayuri Vin Ian 08, 2010 11:22 am

Isi pastra calmul intinzandu-se pe spate cu mainile sub ceafa privind calma cerul.
-Eu cred ca ai febra si inca cata..eu nu am iubit asta e adevarul..doar stiii ca eu nu mint . Nu la cap nu m-am lovit dar cred ca te-ai lovit tu si pentru mine daca sui asa ceva! incepu sa rada avand privirea inca la cer
Sayuri
Sayuri

Sus In jos

Mesaj Scris de Nozomi Sasaki Vin Ian 08, 2010 12:59 pm

Incepu sa rada si ea.
-Ma rog...Si tu tot asa nebuna ai ramas,asa? Intreba ea privind-o,zambind smecher. Spitalu' 9,yuhuu!Si incepu sa rada si mai tare.
Nozomi Sasaki
Nozomi Sasaki

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum