Amintiri pierdute.
4 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Lacul
Pagina 1 din 1
Amintiri pierdute.
Venise la acel lac,unde arunca pietre in el cu sora ei.Era asa de apropiata de ea incat nu isi putea lua gandul de la ea.S-a asezat pe iarba luand cateva pietre si aruncand in lac.Ii trezeau niste amintiri frumoase,dar pierdute.Zambea usor privind cum sareau picaturi de apa in aer cand piatra se scufunda in lac.
Ultima editare efectuata de catre Nozomi Sasaki in Joi Ian 07, 2010 8:08 pm, editata de 2 ori
Nozomi Sasaki- Mesaje : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Amintiri pierdute.
Trecu pe langa lac si observa o silueta de fata. Se indrepta incet spre ea observand ca este persoana respetiva este chiar sora ei. O privi timp de cateva secunde apoi se furisa in spatele ei speriind-o
-Bau!
-Bau!
Sayuri- Mesaje : 77
Tresari usor.
-Hm?Cine e? S-a intors si a vazut-o pe Sayuri.I-a sarit in brate.Mi-a fost dor de tineeeee!!!Tipa extaziata strangand-o tare in brate.
-Hm?Cine e? S-a intors si a vazut-o pe Sayuri.I-a sarit in brate.Mi-a fost dor de tineeeee!!!Tipa extaziata strangand-o tare in brate.
Ultima editare efectuata de catre Nozomi Sasaki in Mar Ian 05, 2010 2:15 pm, editata de 1 ori
Statea pe malul lacului de cateva minute bune , pescuind , de fapt asteptand caci pestii se pare ca isi cam luasera concediu si nici nu se aratau , aproape adormise.
Ryuji- Mesaje : 56
Incepu sa chicoteasca cand vazu ca fata tresari.
-Si mie de tine...dar nu trebuie sa ma strangi asa de tare in brate si nici nu e nevoie sa tipi..pentu ca aud perfect! spuse fata imbratisand-o si ea.
-Si mie de tine...dar nu trebuie sa ma strangi asa de tare in brate si nici nu e nevoie sa tipi..pentu ca aud perfect! spuse fata imbratisand-o si ea.
-Tu?!Auzi perfect?Nu cred...Incepu ea sa rada.Si,ce vanturi te aduc prin aceste locuri?Stai cumva aici?Da'mi adresa bai,ce mai stai?!Vezi ce mare m-am facut?Chicoti ea usor asteptand ca sora ei sa-i raspunda la intrebari.
Qi Yue statea undeva pe marginea lacului , cu gandurile aiurea . Isi privea imaginea ce se reflecta in apa , jucandu-se cu mainile prin iarba .
Qi Yue- Mesaje : 33
Data de inscriere : 07/01/2010
-Woow mai incet cu intrebarile ca nu plec nicaieri..cel putin nu acum.! Si da eu aud perfect sa stii..numai ca tu tipi ca sa ma lasi surda...pai multe lucruri ma aduc pe aici..si da stau prin zona cateva etaje mai sus de tine! spuse chicotind
-Da vad ca ai crescut mult de cand nu te-am mai vazut! ii ciufuli putin parul apoi se aseza pe iarba.
-Da vad ca ai crescut mult de cand nu te-am mai vazut! ii ciufuli putin parul apoi se aseza pe iarba.
-Aaa,da?!Tare.S-a asezat langa ea . Hmm...si ce'ti mai face iubitelu ?Ridica usor din sprancene si zambi smecher. Isi aranja parul si incepu iar sa arunce cu pietre in lac.
Se uita spre ea ridand o spanceana "la ce se refera?" isi zise fata confuza apoi se apropie e ea punandu-i mana pe frunte.
-Febra n-ai...dar ce iubit visezi acolo? Eu nu am iubit! se stramba la fata ciufund-o din nou
-Febra n-ai...dar ce iubit visezi acolo? Eu nu am iubit! se stramba la fata ciufund-o din nou
-Nu,n-am febra.Iubitul tau..hai ca te-am vazut cu el.De ce nu recunosti ? Ai iubit bre! Incepu ea sa rada .Te-ai lovit la cap si ai uitat tot?Clipi des.
Isi pastra calmul intinzandu-se pe spate cu mainile sub ceafa privind calma cerul.
-Eu cred ca ai febra si inca cata..eu nu am iubit asta e adevarul..doar stiii ca eu nu mint . Nu la cap nu m-am lovit dar cred ca te-ai lovit tu si pentru mine daca sui asa ceva! incepu sa rada avand privirea inca la cer
-Eu cred ca ai febra si inca cata..eu nu am iubit asta e adevarul..doar stiii ca eu nu mint . Nu la cap nu m-am lovit dar cred ca te-ai lovit tu si pentru mine daca sui asa ceva! incepu sa rada avand privirea inca la cer
Incepu sa rada si ea.
-Ma rog...Si tu tot asa nebuna ai ramas,asa? Intreba ea privind-o,zambind smecher. Spitalu' 9,yuhuu!Si incepu sa rada si mai tare.
-Ma rog...Si tu tot asa nebuna ai ramas,asa? Intreba ea privind-o,zambind smecher. Spitalu' 9,yuhuu!Si incepu sa rada si mai tare.
Butterfly Cry :: Orasul :: Lacul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|