comedie romantica
3 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: comedie romantica
- Ce zici sa le zicem sa ne surprinda ? intreba acesta in joaca, lasand meniul pe masa si o privi inapoi pe fata. De acord ? isi lasa incetisor capul pe o parte ca sa poata astepta raspunsul.
Hero- Moderator
Data de inscriere : 03/01/2010
-Buna idee.Dar sper sa ramanem si in viata dupa ce mancam...Se apropie de chipul baiatului privindu-l in ochi.Frate,ce ochi !Se minuna ea cand simti cum se topeste.
Nozomi Sasaki- Mesaje : 66
Cand intalni ochii fetei, zambi automat.
- Si acum ai onoarea sa povestesti despre tine! vorbi desi era constient ca fata era in lumea visurilor, cine stie ce-i juca mintea.
- Si acum ai onoarea sa povestesti despre tine! vorbi desi era constient ca fata era in lumea visurilor, cine stie ce-i juca mintea.
Hero- Moderator
Ii privea ochii si buzele.Si intr-un sfarsit,peste 5 minute ii raspunse baiatului si se indeparta putin,indreptandu-si privirea spre fereastra.
-Ăăă...Aaa!Pai,ma numesc Sasaki si,am 18 ani,sunt din Tokyo si...hmm...timida,tacuta,aiurita,impiedicata,copilaroasa...Imi place sa cant si sa dansez.Ador tatuajele,am unul pe spate cu un kirin. In timpul liber ma dau cu skate-ul sau cu rolele...Cam atat.Mai mult de-atat nu cred ca te intereseaza asa ca zi si tu cateva ceva.Aaa,stai asa.Il ciufuli din nou si il apuca de maini ca sa nu-si mai aranjeze din nou parul. Il lasi asa!Bine? Te rog.Facu o moaca de catelus si ii stranse mai tare mainile.
-Ăăă...Aaa!Pai,ma numesc Sasaki si,am 18 ani,sunt din Tokyo si...hmm...timida,tacuta,aiurita,impiedicata,copilaroasa...Imi place sa cant si sa dansez.Ador tatuajele,am unul pe spate cu un kirin. In timpul liber ma dau cu skate-ul sau cu rolele...Cam atat.Mai mult de-atat nu cred ca te intereseaza asa ca zi si tu cateva ceva.Aaa,stai asa.Il ciufuli din nou si il apuca de maini ca sa nu-si mai aranjeze din nou parul. Il lasi asa!Bine? Te rog.Facu o moaca de catelus si ii stranse mai tare mainile.
- Observ ca atunci cand e vorba de parul meu nu mai esti timida! zambi acesta usor. Sa incep...! Mi se spune Hero, am 19 ani, din hmm.. Chungman...! Onest, comic, copilaros la fel.. " ce sa-i faci daca m-am nascut mai in urma".. Se pare ca ne plac acelasi lucruri... "meseria aceasta". Hmm.. ciudat si eu am unul pe spate.. da tin secret la cu cei.... In timpul liber as face multe numai ca nu prea exista recent!
Isi cobora privirea catre mainile lor.
Isi cobora privirea catre mainile lor.
Hero- Moderator
-Pai,imi place parul tau.Scoase limba copilareste la el iar, dupa ce se prezentase,isi atintise privirea asupra mainilor lor si incepu sa se joace cu degetele lui.Hmm...Hero.Ce tare!Zambi aceasta larg privindu-l.Uitasi ceva.Nu ai zis ca esti cool si...si...sweet si...Se inrosi toata la chip cand si-a dat seama ca incepuse sa se balbaie. Ahh.Urasc cand fac asa !
- Esti dragutza cand faci asa...! o mai privi acesta cateva clipe si isi aminti ca nu daduse comanda.
Intoarse capul chemandu-l pe unul dintre chelneri, tot printr-o miscare a lui, cum mainile ii erau ocupate si ii zise sa le aduce 'surpriza' atunci cand veni. Dupa ce chelnerul pleca isi indrepta inapoi privirea spre fata.
- E prima oara cand aud pe ziua de azi ca e tare, de obicei fratele meu imi zicea ca e nume de catel nu unul de scena..!
Intoarse capul chemandu-l pe unul dintre chelneri, tot printr-o miscare a lui, cum mainile ii erau ocupate si ii zise sa le aduce 'surpriza' atunci cand veni. Dupa ce chelnerul pleca isi indrepta inapoi privirea spre fata.
- E prima oara cand aud pe ziua de azi ca e tare, de obicei fratele meu imi zicea ca e nume de catel nu unul de scena..!
Hero- Moderator
-Draguta?!Nu-i adevarat...Si in legatura cu fratele tau...nu-s deloc de acord cu el !Cum sa fie nume de catel?!E nume de ... huh`?Ce?!Ce...scena? Adica esti vedeta,nu?Uhm..WOW! Esti tare.Ma mir ca n-a sarit nimeni pana acum pe tine. S-au ne-au vazut si au zis ca ...noi 2...stii tu...Si s-au gandit ca mai bine...mai bine nu continui !Si-a pus capul pe masa,inca tinandu-l de maini si strangandu-l tare.
- Ca suntem impreuna ? presupuse acesta ideea fetei. Hmm oricum momentan sunt singur...! Da e ciudat pentru o 'vedeta' dar programul meu se aglomereaza incat nu am avut timp de vreo relatie.. si asa in ultima vreme am chiulit cam mult de la repetitii...! chicoti baiatul usor.
- Iar in legatura cu poporul nu ma dearanjeaza sa creada ca suntem impreuna!
- Iar in legatura cu poporul nu ma dearanjeaza sa creada ca suntem impreuna!
Hero- Moderator
-Dar,eu n-am zis asta ca sa te trag de limba sa aflu daca esti cu cineva... Si,nici pe mine nu ma de...Asta,schimba subiectu` din nou ca iar ma inrosesc...Zambi ea putin jenata dand sa se inroseasca iar.
- Iti sta bine cand te inrosesti! incepu sa se simta starnita si atras de inocenta fetei, dorind s-o starneasca la culoarea incalzitoare pentru ochii sai. Esti intr-adevar dragutza Sasaki!
Hero- Moderator
Isi ridica privirea catre baiat si il privi cu niste ochi mari.Se inrosi imediat cand auzi complimentul.
-Eu..adica...mersi.Eu nu ma vad asa draguta cum ma vezi tu! Si...si...tu esti dragut. Zambi dulce si iar il stranse mai tare de maini pe baiat.
-Eu..adica...mersi.Eu nu ma vad asa draguta cum ma vezi tu! Si...si...tu esti dragut. Zambi dulce si iar il stranse mai tare de maini pe baiat.
- Atunci am sa fiu eu oglinda ta...! Incat sa te vezi asa cum te vad si eu! zambi acesta incetisor.
In scurt timp comanda si veni, dar de data asta ii ramase privirea tot in directia fetei.
In scurt timp comanda si veni, dar de data asta ii ramase privirea tot in directia fetei.
Hero- Moderator
-Iti dau drumul la maini,dar promiti ca nu iti aranjezi parul,ok? Ii dadu drumul la maini incepand sa manance.Gusta putin din farfuria ei.Hmm..e bun.Ma-ntreb ce'o fi.Incepu sa manance si il privi intruna pe baiat.
Ramase fara expresie nu-l deranja prea tare ca fata ii dadu drumul la maini, dar tot avea ceva ca parul sau sa stea drept si nu ciufulit. Renunta la idee, luand si el un tacam si incepu sa dezguste mancarea.
- Hmm chiar e bun...!
Zambi usor in momentul in care se simti privit.
- Hmm chiar e bun...!
Zambi usor in momentul in care se simti privit.
Hero- Moderator
-Auzi,am chef de o schimbare.Dupa ce terminam aici,ce zici sa mergem la club?Vreau sa iti arat si cealalta latura a mea.Ca timiditatea ti-am aratat-o cam des. Zambi scurt .
- Hmmm cealalta latura ? ramase acesta uimit cand auzi cuvantul, nici nu-si imagina ca ar mai fi vreuna.
- Bine daca latura cealalta nu-mi ciufuleste parul atunci s-a facut! chicoti incet. Dar de data aceasta clubul tu il alegi.
- Bine daca latura cealalta nu-mi ciufuleste parul atunci s-a facut! chicoti incet. Dar de data aceasta clubul tu il alegi.
Hero- Moderator
-Bine,bine,nu te mai ciufulesc.Dar sa stii ca imi place la nebunie cum iti sta ciufulit.Scoase limba copilareste.Pai,este un club in fata blocului meu,iar eu nu stau departe.Dar mai intai tre' sa ma schimb.Nu mai vreau sa fiu o fata cuminte si timida.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|