Un mic dejun la bucatarie...
3 participanți
Butterfly Cry :: House :: Bucataria
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Un mic dejun la bucatarie...
-Pai... ce zici de asta?Simon says?e preferatul meu.. bine e mai gretos asa putin dar e foarte frumos...cel putin mie mia placut...zise el zambind larg aratandu-i cascasa cu dvd-ul
-Este ok..am spus.M-am asezat pe canapea asteptand sa puna filmul..,,sper sa fie ok..."mam gandit in timp ce ma faceam comoda pe canapea asteptand.
Alice- Mesaje : 287
Data de inscriere : 03/01/2010
Yusuke puse filmul si adusese din bucatarie 2 pungi mari de popcorn si o sticla de suc cu doua pahare
-Sa avem ce manca la film^^ ... iti place popcornul cu sare nu?
-Sa avem ce manca la film^^ ... iti place popcornul cu sare nu?
-Da..am spus.Am inceput sa ne uitam la film in timp ce mancam popcorn..si aveam eu grija sa nu ma lovesc iara la mana.In timp ce mancam popcorn ma uitam atenta la film..
Yusuke se uita si el la film putin plictisit deoarece mai vazuse acest film de 3 ori dar acuma statea linistit mancand popcorn si band suc.
-Daca nu iti place sa imi zici
-Daca nu iti place sa imi zici
-Este ok..daca tu vrei sa ne uitam la altul ca tu lai vazut..mie indiferent..am spus zambind si continuand sa ma uit la film..era destul de interesant..
-Um... nu daca iti place ne uitam la asta si basta!zise el zambind si luandu-si popcorn in mana continuand sa mestece. Se uita la ecranul televizorului.
-OK...am spus zambind.am continuat sa ne uitam la film si deja devenea cam scarbos dar nu era ceva extraordinar..asa ca am continuat sa ma uit atenta la film.
-Sa imi zici daca ti se pare prea scarbos..zise el zambind apoi mai luandu-si putin popcorn. Lui yusuke ii se uscase putin gura asa ca lua sucul si bau o gura mare
-E ok.,...am spus....,,Bine era un pic cam prea scarbos dar nu era nici o problema"m-am gandit in timp ce ma uitam la film si mancam popcorn...nu era prea exagerat si asta imi convenea
-eh nu mai este mult din film...zise el dand din umeri si ridicandu-se de pe canapea merse pana in ucatarie aducand alta punga cu popcronu
-Se pare ca s-a cam terminat popcornul , dar acuma avem
-Se pare ca s-a cam terminat popcornul , dar acuma avem
Am zambit uitandu-ma la el si mi-am pus un pahar cu suc.Am continuat sa ma uit la film si cum mam facut mai comodo pe canapea nu stiu cum mi-am pus capul din gresala pe umarul lui Yusuke.
yusuke lua si el paharul de suc band o gura mare , era insetat nu gluma.Observa ca Alice isi puse capul pe umarul lui dar nu il deranja, nu era grea asa ca putea sta linistita
Mi-am dat seama defapt pe ce statea cu capul si mam ridicat intr-o secunda rosie in obraji..am baut o gura de suc si am spus incet:
-Scuze...dar nu mi-am dat seama.
-Scuze...dar nu mi-am dat seama.
-Um... dar stai linistita nu mai deranjat!zise el dand din umeri privind-o apoi isi intoarse privirile catre ecranul tv-ului
-Nu mai este mult din film!
-Nu mai este mult din film!
-OK..am spus.Am continuat sa ma uit la film..ma simteam putin ciudat dar tot ce era bine era ca nu ma mai durea mana.Am mai mancat popcorn in timp ce ma gandeam la altceva.
Yusuke mai lua putin popcorn mancand , dupa cateva clipe incepu sa tuseasca puternic , se inecase cu popcorn . isi puse mana in gat continuand sa tuseasca
AM trearit si am inceput sa il lovesc usor peste spate....altceva mai bun de facut nu aveam ce face..deci am continuat sa il lovesc peste spate pana ce se calma.
Yusuke tusi in continuare facandu-i semn fetei sa nu il mai loveasca. Se duse in bucatarie si bau u gura mare de apa minerala. Apoi rasufla greoi dar nu mai tusea
Am ramas pe canapea uiatandu-ma in urma lui...,,sper sa fie ok..."mam gandit..chiar mam speriat cand a inceput sa tuseasca din senin...in fine mam calmat si mam lasat pe spate pe canapea.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Butterfly Cry :: House :: Bucataria
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|