O mica pauza
+3
Yusuke Yamamoto
Ryuji
Renee
7 participanți
Butterfly Cry :: School :: Curtea scolii
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: O mica pauza
-Asa... mereu tine moaca asta... i`m the best..zise el mandru ridicandu-se
-Ce prajitura vrei sa iti cumpar , miss Sheila?zise el zambaret ca un copul mic
-Ce prajitura vrei sa iti cumpar , miss Sheila?zise el zambaret ca un copul mic
-De care vrei tu...sau...oricare dar de fructe sa fie. am spus eu zambind in timp ce ma jucam cu o suvita din parul meu. Mi-am intors apoi capul spre fereastra si am inceput sa ma gandesc la diferite lucruri.
Sheila- Mesaje : 230
Data de inscriere : 03/01/2010
Yusuke merse si cumparase un Mascarpone de fructe de padure aducandu-i-l.
-Poftim , miss Sheila!zise el zambind larg...
-Pofta buna!si sper sa iti placa... e cu fructe si e foarte bun!
-Poftim , miss Sheila!zise el zambind larg...
-Pofta buna!si sper sa iti placa... e cu fructe si e foarte bun!
Am zambit cald si i-am multumit. Am gustat prajitura si am zis:
-Mmmmm! Yum! ce buna e! Multumesc Yu`chan^^
Am continuat sa mananc cu pofta prajitura.
-Mmmmm! Yum! ce buna e! Multumesc Yu`chan^^
Am continuat sa mananc cu pofta prajitura.
-nu ai pentur ce...zise el vesel asezandu-se la locul lui savurandu-si prajitura
-E foarte buna! ar trebui sa mai facem intreceri de genul ce zici?zise el chicotind usor
-E foarte buna! ar trebui sa mai facem intreceri de genul ce zici?zise el chicotind usor
-Ca sa primesti mai multe prajituri? am intrebat eu razand. Data viitoare eu o sa castig...te voi intrece, Yu`chan...
Am zambit si i-am scos limba copilareste, asa cum faceam de obicei.
Am zambit si i-am scos limba copilareste, asa cum faceam de obicei.
-Mai vedem pana atunci...zise el razand...
-cine estie... poate atunci ma impeidic si castig o excursie la spital...zise el chicotind continuand sa isi savureze prajitura
-cine estie... poate atunci ma impeidic si castig o excursie la spital...zise el chicotind continuand sa isi savureze prajitura
-Uhh...ce urat ar fi...am spus dupa ce am baut o gura de suc. Neh neh...mi-a zis Alice ceva...am continuat eu zambind. Mi-a zis ca i-ai dedicat o melodie...e adevarat? Care?
-i-am dedicat pentur ca a fost provocare... nu pentur ca doamne sfinte ce era... pai piesa lui Richard Marx-Right here waiting for you ... e foarte veche si imi place... ea ma pus sa cant ceva
Kayako iesi in pauza.Se aseza pe iarba.Se uita putin prin jur, iar dupa s-a intins.Se gandea la parintii ei, si la cat de mult ii lipseau.
Kayako,- Mesaje : 98
Data de inscriere : 04/01/2010
Am inceput sa rad.
-Aaah...inteleg. am zis inca chicotind. Oricum...cred ca v-ati potrivi. am continuat eu punandu-mi un deget pe obraz. Tu esti foarte energic si vorbaret iar ea e mai inchisa in ea....
L-am privit cateva secunde si apoi am inceput sa rad din senin.
-Daca ai stii ce fata ai bagat!
-Aaah...inteleg. am zis inca chicotind. Oricum...cred ca v-ati potrivi. am continuat eu punandu-mi un deget pe obraz. Tu esti foarte energic si vorbaret iar ea e mai inchisa in ea....
L-am privit cateva secunde si apoi am inceput sa rad din senin.
-Daca ai stii ce fata ai bagat!
-Eu cu ea?cu Alice?hmmm... nu stiu... in tocmai... nu prea imi plac fetele timide ... care sunt inchise in ele... le prefer pe cele energice...sau cel putin nu asa emotive... intelegi tu
-Inteleg, inteleg...am spus eu zambind.
Se lasa linistea peste masa noastra pana cand m-am gandit eu la o intrebare. Mi-am ridicat privirea spre el si am spus pe un ton vesel:
-Si...daca nu iti plac fetele inchise in ele...atunci de cine iti place din academie? Trebuie sa fie o fata mai speciala, nu?
Se lasa linistea peste masa noastra pana cand m-am gandit eu la o intrebare. Mi-am ridicat privirea spre el si am spus pe un ton vesel:
-Si...daca nu iti plac fetele inchise in ele...atunci de cine iti place din academie? Trebuie sa fie o fata mai speciala, nu?
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Butterfly Cry :: School :: Curtea scolii
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|