About us ! ^^
+5
Justin.
Alice
Sheila
Cathy
Yusuke Yamamoto
9 participanți
Pagina 1 din 1
About us ! ^^
so aici fiecare membru va posta prenumele lui real xD si de unde este ^^
incep eu
Sonya aka Son... si sunt din Cluj-Napoca ;
incep eu
Sonya aka Son... si sunt din Cluj-Napoca ;
Re: About us ! ^^
Poi ma cheama Irina .... dar mai bine Lollitha [ i know ,I know ma cunoasteti ...] si ah` sunt din Prahova, Campina [ poate ati auzit de el poate nu...]
Cathy- Mesaje : 140
Data de inscriere : 03/01/2010
Paula Gabriella...dar mai bine Ella. Poate ma cunoasteti de pe alte forumuri xD anyway...sunt din Arad, a.k.a Vestul Salbatic al Romaniei. Nice to meet you^^
Sheila- Mesaje : 230
Alina Anca..dar imi place sa mise zica Alina nu Anca..si sunt din Arad...
Alice- Mesaje : 287
Pai eu`s Iulia..prefer sa mi se spuna Iuliz..sunt de undeva de prin Bucuresti,sunt pe multe forumuri rpg,ascult j-rock,rock si metal :-?Ador filmele si cartile..uhm,cam atat/
Justin.- Mesaje : 91
Pai, de data asta am renuntat la poezia mea T-T
In fine...I'm Alina x.X, ce nume stupid xD...pai pai, sunt proasta][sensu' bun =P][,nebuna si tampita.Ascult j-rock, rock.Sunt obsedata de Tokio Hotel, mai ales de Bill si Kiro.Iubesc rozul, ce lucru ciudat xD...si nu mai am ce sa spun, daca vreti sa aflati mai doar intrebati :]
In fine...I'm Alina x.X, ce nume stupid xD...pai pai, sunt proasta][sensu' bun =P][,nebuna si tampita.Ascult j-rock, rock.Sunt obsedata de Tokio Hotel, mai ales de Bill si Kiro.Iubesc rozul, ce lucru ciudat xD...si nu mai am ce sa spun, daca vreti sa aflati mai doar intrebati :]
Kayako,- Mesaje : 98
Data de inscriere : 04/01/2010
Poi eu sunt Oana si al doilea meu prenume Andreea dar mi se spune Onutzza sau Botoshel,Kat Deluna,Ony,Blouz,DeDe doh T_T am o gramada de porecle deci ...........................: -??
Jullie- Mesaje : 75
Data de inscriere : 04/01/2010
Deci... sunt Popu... bine numele complect e P. Marius ionutz Flaviu... stiu a 3 prenume si ma simt mandru :> am 18 ani si sunt din cluj/dej ...
Taylor Lautner- Mesaje : 10
Mda pai...Hello ppl xD.
I'm Denuu, 14 ani, sunt sagetator, incapatanata, blonda, iubesc j-rockul, Japonia si pe Justin Bieber <3333. Ma rog, altceva nu cred ca e important.
I'm Denuu, 14 ani, sunt sagetator, incapatanata, blonda, iubesc j-rockul, Japonia si pe Justin Bieber <3333. Ma rog, altceva nu cred ca e important.
Katie'- Mesaje : 54
Data de inscriere : 06/01/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|