Curiozitate....
2 participanți
Butterfly Cry :: House :: Subsolul
Pagina 1 din 1
Curiozitate....
Deschise usa ce se afla bine ascunsa printre tufisuri , coborand pe prima treapta , apoi o inchise dupa ce mai cobori cateva.Continua sa coboare prin bezna , pipaind cu mainile in jurul sau."Hm sper sa gasesc ceva interesant pe aici , nu doar sa-mi pierd timpul..."
Ryuji- Mesaje : 56
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: Curiozitate....
Am coborat in subsol avand o lanterna in mana vrand sa caut o carte. Am alunecat pe o treapta dezechilibrandu-ma, dar m-am sprijinit de perete reusind sa nu cad. " Pfiu, a fost aproape!"
Renee- Mesaje : 64
La un momenta dat , se terminara treptele , incaperea largindu-se considerabil.Se scotoci prin buzunare , pana isi gasi bricheta si ii aprinse laterna care insa proiecta imaginea unei fete nud si nu-l ajuta prea mult cu luminatu.Se stradui insa sa lumineze cu acel obiect in timp ce inainta.
Am coborat oate scarile fara alte incidente. Am inaintat in incapere luminand cu lanterna in toate directiile. Deoarece nu am fost atenta m-am impiadicat de cateva carti cazand.
-Minunat...absolut miiinunat! am zis eu ridicandu-ma cu greu de jos.
-Minunat...absolut miiinunat! am zis eu ridicandu-ma cu greu de jos.
Auzi un zgomot ciudat , de fapt ecoul lui , caci el parea sa provina dintr-una din camerele alaturate , mai devreme observase ca in jurul sau existau mai multe usi , ce probabil ducea in locuri diferite , se tot gandea pe care sa o aleaga..se apropie la un moment dat de una din ele , ezitand.
M-am ridicat in picioare privind in jur. Ma plimbam prin incapere cautand un intrerupator. Voiam sa gasesc cat mai repede cartea aia pentru a pleca din locul asta.
Pana la urma isi facu curaj si o deschise lent , inspira , apoi facu primul sau pasa si nu se intampla nimic ciudat , insa cand il facu pe al doilea , simti ca aluneca pe ceva ciudat , peste cateva secunde realiza ca era un fel de topogan foarte serpuit.Cand acesta se sfarsi , il arunca intr-un lac.
Dupa ce am aprins lumina am privit in jur. Era destul de dragut acolo...cu exceptia panzelor de paianjen si a prafului ce plutea in aer. Ma plimbam prin incapere cautand cartea aia nenorocita.
Inota spre suprafata apei , caci picase ca un bolvan spre fund.Lua cateva guri de aer , privind derutat in jur , insa inca se afla in bezna totala si nu putea vedea nimic , bricheta ii scapase din mana cand alunecase , iar telefonul se bulise probabil din cauza baitei.Incepu sa inoate , dorind sa gaseasca un fel de iesire.
-Hei, am gasit-o! am zis eu zambind fiind cocotata pe un scaun.
-Auch! Scaun prost! am zis cazand de pe el dupa care am dat cu piciorul in el. Ah`...doare! M-am ridicat de pe jos schiopatand.
-Eh, ce nu fac eu pentru o prietena! am zis privind cartea din mana mea.
-Auch! Scaun prost! am zis cazand de pe el dupa care am dat cu piciorul in el. Ah`...doare! M-am ridicat de pe jos schiopatand.
-Eh, ce nu fac eu pentru o prietena! am zis privind cartea din mana mea.
Se lovi apoi cu capul de unul din pereti"Auch , dar ce simnt minunat al directiei am"se redirectiona si continua sa inoate , pana cand zari ceva urma de lumina , asa ca se grabi spre acel loc.Intr-un final ajunse la lumina soarelui , adica iesise din tunel , intr-un lac din padure.
Butterfly Cry :: House :: Subsolul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|