Inotand...
+4
Ryuji
Renee
Cathy
Justin.
8 participanți
Butterfly Cry :: Orasul :: Piscina
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Inotand...
-De ce razi?aa si...te provoc sa mergem sa inotm dupa ce imi spui de ce razi...m-am cam plictisit, si azi nu am inotat deloc
Kayako,- Mesaje : 98
Data de inscriere : 04/01/2010
- Nu-i nimic, crede-ma ca iti cunosc situatia! spuse el in timp ce se aseza in aliniere cu fata. Scuze ca am ramas in urma! realiza acesta de ce fata ii ceruse sa vina mai in fatza.
Hero- Moderator
Data de inscriere : 03/01/2010
Nu conteaza ca te-am bagat in apa, macar nu ai murit!I-a uitate la aia 2.ii zic aratand spre Cat si baiatul de langa ea. Mi se pare ca joaca adevar sau provocare, hai si noi!ii zic si ma indrept spre cei 2.
-Buna!Ce jucati?ii intreb pe amandoi.
-Buna!Ce jucati?ii intreb pe amandoi.
Riyu- Mesaje : 37
Am venit si eu in urma baiatului , punand mana pe umarul sau stang rezemandu-ma de el , privindu-i pe cei din fata mea asteptand raspunsul la intrebarea lui Riyu .
Cathy- Mesaje : 140
-Pai jucam adevar si provocare,le`am spus eu razand.
-Vreti sa jucati cu noi?
-Vreti sa jucati cu noi?
Justin.- Mesaje : 91
-Sigur ! Eu joc . spun parand incantata , apoi scurgandu-mi apa tin par , frecandu-l usor cu mana incepand a se usca .
-Aaa buna.Ok, dar stati ca Justin are de facut o provocare...si sa imi zica de ce rade.
-Joc si eu normal!Lee apropo!spun intinzand mana spre Justin. Ce provocare ai de facut?il intreb pe baiat analizandu-l din cap pana in picioare.
Riyu- Mesaje : 37
-Justin..am intins mana la randul meu.Am si uitat,am inceput sa rad apoi m`am uita spre Amaya sperand ca o sa aflu de la ea.
Justin.- Mesaje : 91
-Ah` da si eu sunt Cathy , dar puteti sa imi ziceti si Cat ...
AM continuat sa ii privesc usor zambitoare .
AM continuat sa ii privesc usor zambitoare .
-Aoleo, provocarea era sa imi spui de ce razi si sa mergem sa inotam, i-am zis razand.Si nu ma cheama Amaya...e clar esti cu capu' in nori.
-Hay Amaya spune ! zic eu curioasa asteptand sa vad ce trebuia sa faca baiatul , dar in acelasi timp asteptam sa vna si randu-l meu .
Am zambit si am continuat sa merg alaturi de Hero. 'De ce toti baietii de la academie sunt cu cel putin un cap mai inalti ca mine?' m-am intrebat eu. Am oftat apoi si mi-am intors privirea spre Hero.
-La ce cafenea vrei sa mergem?
-La ce cafenea vrei sa mergem?
Sheila- Mesaje : 230
-Doamne...ce nu intelegeti ca nu ma cheama Amaya?Ma cheama Kayako.Bine am rog vreau sa mi se spuna Kay .
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Butterfly Cry :: Orasul :: Piscina
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|